Svētdiena, 19.maijs

redeem Lita, Sibilla, Teika

arrow_right_alt Izklaide

Jaunpils pilī notiks dziedātājas Gupalo Ziemassvētku koncerts "Sniegballīte"

© Romāns Kokšarovs/MN

Jaunpils pilī šovakar plkst.19 notiks dziedātājas Katrīnas Gupalo Ziemassvētku koncerts "Sniegballīte", aģentūru LETA informēja pasākuma rīkotāji.

"Sniegballītē" skanēs populāras un iecienītas dziesmas par ziemu un sniegu, Ziemassvētkiem un Jauno gadu, piemēram, "Apvij rokas", "Balts sniedziņš snieg uz skujiņām", "Last Christmas", "Rocking Around the Christmas Tree", "Blue Christmas", "All I Want for Christmas is You" un daudzas citas.

Programma veidota, lai sniegtu klausītājiem ne tikai prieku un baudu, bet arī pārsteigumus, piemēram, dziesmas "Zvaniņš skan" un" Klusa nakts" koncertos tiks izpildītas latviešu un franču valodā, bet pasaules slavenā ukraiņu tautasdziesma "Ščedriks" un latīņamerikāņu kompozīcija "Feliz Navidad" skanēs oriģinālvalodā.

Tāpat skanēs Gupalo pašas sacerētās dziesmas - "Dur prom", "Pupiņu zupiņa", "Masas" un "Kamēr pret sauli kāpu". Mūziķe ne tikai dziedās un pati pavadīs sevi uz klavierēm, bet arī sadarbosies ar producentiem - Edgaru Vilcānu un Armandu Varslavānu.