Teātris "Artelis" aicina uz intīmu pārdzīvojumu

"Artelis gandrīz teātris" šovakar un rītvakar pulksten 20.45 aicina sagaidīt pavasari kopā ar pēdējām divām koncertiestudējuma Cabaret Piccolo izrādēm. Kas sagaidāms no režisora Viktora Runtuļa veidotā Cabaret? Krāšņi tērpi, perfekts muzikālais izpildījums, satriecoša horeogrāfija un dzirkstošs humors.

Cilvēcisks siltums, intīms pārdzīvojums, īsti smiekli un asaras. Par to gādās konferansjē Jānis Skutelis, kurš sola aizvest skatītājus nelielā iztēles ceļojumā pa paradīzi. Kā jau katru gadu, vakars nebeigsies ar izrādi – pēc tās sāksies īstā jautrība ar dejām Cabaret orķestra Pieredze (Mārcis Auziņš (ģitāra), Edvīns Ozols (bass), Māris Jēkabsons (saksofons), Ivars Arutjunjans (sitamie instrumenti) un Kristaps Vanadziņš (taustiņi)) pavadībā.

Solisti: Ieva Kerēvica, Amber, Elza Rozentāle un Daumants Kalniņš; dejotāji: Līga Liberte, Olga Telnova, Madara Makovska, Jekaterina Novokreščenniha, Viktorija Kurakina, Ieva Kemlere, Guntis Spridzāns, Dmitrijs Gaitjukevičs un Gints Dancītis.

Izklaide

Jau šīs nedēļas nogalē dienasgaismu ieraudzīs dāņu indī roka apvienības “Efterklang” jaunais albums “Things we have in common”. Mums šoreiz šis fakts ir īpaši interesants, jo albuma koncerttūres ietvaros jau 6. decembrī grupa uzstāsies “Angāra” koncertzālē Tallinas kvartālā. Koncerts notiks radio “NABA” 22. gadadienas svinību programmas ietvaros.

Svarīgākais