“Citi Zēni” izdod satīrisku īsdziesmu par to, kas tētiem nav lemts

© Publicitātes foto

Ar tematisku un Ziemassvētkiem veltītu īsdziesmu “Tētiem nav lemts” klajā nākusi grupa “Citi Zēni” – pat pusaizmigušam noklausoties to LTV “Rīta Panorāmas” laikā, dziesma izrādās tik lipīga, ka “iesēžas” galvā teju uz visu dienu.

“Dziesma “Tētiem nav lemts” satīriski saka paldies visiem tētiem, onkuļiem, vectēviem un citiem radiniekiem, kuri katru gadu upurē savu iespēju satikt Ziemassvētku vecīti, lai “piekārtotu garāžu” vai veiktu citus mājas darbus,” par dziesmas vēstījumu stāsta “Citi Zēni”. Ja detalizētāk, tad viņi apdzied to svētku dīvainību, kad, Ziemassvētku vecītim ierodoties kāda bērna mājās, tēvi vai vectēvi dīvainā kārtā vienmēr ir izgājuši kādās steidzamās un neatliekamās darīšanās. “Ziemassvētku laiks ir došanas laiks, tādēļ grupa “Citi Zēni” svētkos dāvina trīs īsdziesmas atbilstošās Ziemassvētku noskaņās,” pirmajam gabalam acīmredzot turpinājumu sola grupas puiši.

Līdz ar dziesmas izdošanu grupa “Citi Zēni” arī izziņojusi savu pirmo lielformāta solo koncertu koncertzālē “Palladium” - tas notiks 2024. gada 9. martā. Grupas solists Jānis Pētersons par koncertu saka, ka “tas būs lielākais, skaļākais un svarīgākais grupas “Citi Zēni” šovs līdz šim.” Tā ietvaros tiks atskaņoti gan grupas līdz šim lielākie hiti, gan arī pirmo reizi dzīvajā izpildījumā varēs dzirdēt dziesmas no gaidāmā otrā studijas albuma “Cits līmenis” - par tā izdošanas datumu noteikts 1. februāris.

Atgādinājumam atliek vien vēl pieminēt grupas sastāvu: Jānis Pētersons (vokāls), Dagnis Roziņš (vokāls, saksofons), Reinis Višķeris (taustiņi), Krišjānis Ozols (ģitāra), Roberts Memmēns (bass) un Toms Kagainis (bungas).

Izklaide

NRA kopā ar LMT Viedtelevīziju aicina šodien, 6. jūlijā, no plkst. 11.00 sekot līdzi tiešraidei no 10. sarunu festivāla LAMPA skatuvēm DOTS, APGAISMO, UZZIBSNĪ, kā arī no Swedbank Ilgtspējas un Ziemeļsalas skatuvēm. Festivāla tiešraides šodien noslēgsies ar tradicionālo politiķu CEPIENU.