Svētdiena, 28.aprīlis

redeem Gundega, Terēze

arrow_right_alt Izklaide

“Summer Sound 2024” jau izziņo pirmos māksliniekus

© Publicitātes foto

Lai gan ārā valdošie laika apstākļi absolūti nemudina domāt par vasaras pasākumiem, lielākais festivāls Baltijā “Summer Sound” jau izziņojis pirmos nākamā gada festivāla māksliniekus. Pagaidām gan milzu pārsteigumu šajā sarakstā nav.

“Bermudu Divstūris”, “Kreisais Krasts”, “Astro’n’out”, “Laika Suns”, “Satellites LV” un “Suistamon Sähkö” - tie ir “Summer Sound 2024” izziņotie mākslinieki. Festivāls notiks 2. un 3. augustā, norises vieta - nemainīgi jau divpadsmit gadus skaistā Liepājas pludmale.

No pieteiktajām grupām mums nezināmākā ir somu etno-tehno ansamblis “Suistamon Sähkö”, kas “savu priekšnesumu ietvaros ir krāsaini, muzikālu skaņu un ritmu pārbagāti, izmantojot gan interesantus instrumentus, repa mūzikas elementus un laikmetīgās dejas horeogrāfiju”, un “reizēm viņu mūzikā var dzirdēt karēliešu vai somu tautas melodiju motīvus,” tā šo grupu piesaka organizatori.

Kas attiecas uz praktiskākām lietām, tad vēl pāris nedēļas piedāvājumā ir zemāko cenu biļetes: divu dienu biļete - 54 eiro, un VIP biļete - 200 eiro, bet no 27. decembra notiks biļešu cenu maiņa, kā arī pārdošanā jau būs pieejamas telšu pilsētiņas biļetes.