Andrim Bulim jau bijusi gan Ķuzule un Dombrovska, gan Doveika un Baļčunaite

Teātra Observatorijas izrāde "Ilgu tramvajs" kopš tās pirmizrādes 2008.gada 3.novembrī tiek spēlēta jau 130. reizi, un šajā oktobrī vien nezūdošās skatītāju intereses dēļ ir paredzēti 18 "Ilgu tramvaji".

Tieši tādēļ Teātra Observatorija piedāvā svētku akciju – tikai 9., 10. okobrī, lētāk iegādāties biļetes uz oktobra izrādēm "Ilgu tramvajs".

"Ilgu tramvajs" Teātra Observatorijai nesis divus teātra balvas "Spēlmaņu nakts 2008./2009." nominācijas: Rēzija Kalniņa nominēta kā gada labākā aktrise par Blānšas lomu un Ilze Ķuzule kā gada jaunā skatuves māksliniece par Stellas lomu.

Andra Buļa atveidotajam varonim Stenlijam šajā laika posmā gan uzradušās četras sievas, jo Stellas lomu izrādē atveido gan Ilze Ķuzule, gan Zane Dombrovska, gan Vita Baļčunaite, gan Maija Doveika, kura šajā septembrī tāpat kā viņas atveidotā varone Stella ir sagaidījusi savu pirmdzimto.

Izklaide

Kādu laiciņu nekas nebija dzirdēts no abām konkurējošajām mūzikas gada balvu rīkotājnometnēm – Elitas Mīlgrāves “Zelta mikrofona” un revolucionārās “Gammas”, taču izskatās, ka šajās nedēļās šī klusuma pauze tiks aizpildīta ar uzviju. Ņemiet popkorna tūtes un glāzes ar dzērieniem, iesēdieties ērtāk krēslos un šūpuļtīklos, izklaižu organizētāji gādās par izklaidēm!  

Svarīgākais