Radio NABA svinēs savu 21. dzimšanas dienu

© Publicitātes foto

Latvijas radio 6 - LU Radio NABA šo piektdien, 1. decembrī, ar īpašu programmu tiešajā ēterā svinēs savu divdesmitpirmo pastāvēšanas gadadienu. Visas dienas garumā radio un video tiešraidēs būs dzīvās mūzikas koncerti, dzejas lasījumi, ētera instruktoru sarunas un intervijas ar īpašiem viesiem, un klausītājiem būs iespēja piedalīties interakcijās.

Par Radio NABA dzimšanas dienas tradīciju jau ir kļuvuši dzīvās mūzikas koncertmaratoni no radio studijas, kas noris pamīšus ar radio instruktoru īpašiem svētku speciālizlaidumiem. Svētku programmā radio ēterā būs dzirdami vairāk nekā 20 dīdžeji un instruktori no raidījumiem “Nabarīts”, “Studentu pietura”, “Kultūras ūnijas laiks”, “Zibens pa dibenu”, “Bitīt matos”, “Mūzikas sirds”, “Top 25”, “Bron-Hīts”, “Subharmonija”, “Histērija” u.c. Studijā viesosies arī Latvijas Universitātes rektors Indriķis Muižnieks, Latvijas Radio galvenā redaktore Anita Brauna, kā arī daudz citi plānoti un neplānoti viesi.

Īpaši izveidotā tiešraides koncertstudijā koncertēs “Māra Dagne” (pulksten 12.30), “Kuusbārdis” (13.30), Medniex (14.30), “Stacijas” (15.30), “Alum alu” (16.30) un Juris Simanovičs (17.30), savukārt 1. decembra noslēgumā jaunā viļņa šlāgera duets “Čipsis un Dullais” aicina uz līdz šim lielāko grupas koncertu koncertzālē “Palladium”, lai svinētu labāko dziesmu izlases “Zelta večuki” iznākšanu vinila plates formātā.

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.

Svarīgākais