VIDEO: Rīgas ielu stabiņi un neveiksme pirmajā darba vietā. Staķis atklāj savas karjeras lielākās neražas

© Publicitātes foto/Lauris Viksne

Dzīve nav gluds lielceļš – un profesionālā dzīve ne tik. Kuram gan nav gadījies kārtīgi izpurināties pa grambām un arī iekrist kādā bedrē! Tomēr tikai paši drosmīgākie ir gatavi savos neražas stāstos dalīties publiski. Bijušais Rīgas mērs Mārtiņš Staķis FuckUp Nights Riga pasākumā atklāja savas neveiksmes.

Kā izrādās, pirmo īsto neražu Mārtiņš Staķis piedzīvojis jau savā pirmajā darba vietā 18 gadu vecumā, kad viņam uzticēts aizvest uz Vāciju uzņēmēju grupu. Viss gājis labi līdz brīdim, kad atceļā īsi pirms iekāpšanas lidmašīnā viņš pazaudējis divus grupas dalībniekus... Uzzini, ar ko tas beidzās un kā šis atgadījums palīdzēja nākamajā karjeras izaicinājumā!

Tāpat šajā epizodē noskaidro, kā tur īsti bija ar tiem Rīgas ielu stabiņiem, un atklāj, kādus mazliet pikantus un arī krimiķu mēroga starpgadījumus bijušajam Rīgas mēram nācies piedzīvot! Pats galvenais - tie visi ļāvuši labāk iepazīt cilvēka dabu, gūt vērtīgas mācības nākotnei un pārliecību: labāk ir kaut ko darīt un kļūdīties, nekā nedarīt neko.

FuckUp Nights ir globāla kustība, kas radusies 2012. gadā Meksikā, kad draugu grupa neformālā gaisotnē dalījās stāstos par neveiksmēm savā profesionālajā darbībā. Šobrīd FuckUp Nights pasākumi tiek rīkoti jau vairāk nekā 200 pilsētās un vairāk nekā 40 valstīs, un tajos sabiedrībā populāri un mazāk zināmi cilvēki, kas nebaidās atklāt savas karjeras neveiksmes, stāsta par neražas reizēs gūto pieredzi un mācībām.

Izklaide

ASV izklaides kompānija "Paramount" apvienosies ar kinostudiju "Skydance", tādējādi noslēdzot gadu desmitiem ilgušo Redstounu ģimenes dominēšanu Holivudā un piesaistot ļoti nepieciešamo finansējumu "Paramount", kas ar grūtībām pielāgojas izmaiņām izklaides industrijā.

Svarīgākais