“Jungle” atgriezīsies Latvijā ar koncertu Siguldas pilsdrupu estrādē

© Publicitātes foto

Pamazām pildās nākamā gada koncertu kalendārs – šonedēļ publiskota informācija, ka 2024. gada 12. jūnijā Siguldas pilsdrupu estrādē notiks aktuālās mūzikas cienītāju tikšanās “ar šī brīža dejotrosinošāko Lielbritānijas grupu “Jungle”.”

Pēc desmit uz skatuves pavadītiem gadiem Toms Makfārlends un Džošs Loids-Vatsons jeb duets “Jungle” ir atdzimuši ar jaunatklātu pārliecību, par ko gādā albums “Volcano” - ceturtais pēc skaita un otrais, kas izdots pašu izdevniecībā. “Šis albums ir skaidrs pierādījums tam, ka “Jungle” jūtas arvien pārliecinošāki un brīvāki, atļaujot sev eksperimentēt kopā ar domubiedriem, un viņu radošumam vairs nav nekādu robežu,” tā aģentūra “8 Days A Week”, kas rīko “Jungle” tūres koncertus arī Lietuvā un Igaunijā.

Saistībā ar savu albumu pašizdošanu nesen intervijā mūzikas žurnālam “Rolling Stone”, mūziķi paziņojuši sekojošo: “Tagad mēs burtiski varam darīt visu, ko vēlamies. Jo tikai tādā veidā mēs varam pievērst pietiekamu uzmanību detaļām un izvirzīt sev jaunus izaicinājumus.”

Biļetes uz “Jungle” šovu Siguldā nonāks tirdzniecībā pirmdien, 20. novembrī.

Saistītās ziņas