Otrdiena, 30.aprīlis

redeem Liāna, Lilija

arrow_right_alt Izklaide

Saceļot milzīgu ažiotāžu, pilnībā izpārdots Eda Šīrana Baltijas koncerts

© Vladislavs Proškins/F64

Milzīgu ažiotāžu radīja ceturtdienas, 26.oktobra, rītā sākusies biļešu pārdošana uz Eda Šīrana koncertu, kas nākamā gada 3.augustā norisināsies Kauņas S. Darjus un S. Girēna stadionā.

Neskatoties uz rūpīgiem sagatavošanas darbiem, brīžiem biļešu sistēma nespēja apmierināt pārlieku daudzo interesentu pieteikumus. Un nav jau brīnums, jo visas biļetes tika izpirktas vēl Baltijas vēsturē nebijušā ātrumā. Tas uzskatāmi apliecina, ka arī mūsu reģionā aizvien biežāk pasaulslavenu mākslinieku koncertu pieprasījums pārsniedz piedāvājumu un biļešu iegādi nevajag novilcināt.

Šovs notiks viņa fenomenālās “+ - = ÷ x Tour” (“The Mathematics Tour”) turnejas ietvaros ar absolūti fantastisko 360 grādu skatuvisko un audiovizuālo uzbūvi.

Taču protams pāri visam Eda Šīrana šarms, kas kā muzikāla maģija izpaužas viņa pasaulslavenajos hitos un dvēseli aizkustinošajās balādēs, kas iekarojušas miljoniem siržu visā pasaulē. Viņa unikālais popmūzikas un akustisko melodiju sajaukums apvienojumā ar sirsnīgajiem dziesmu tekstiem turpina rezonēt ar visu vecumu un dažāda statusa faniem.

Eda Šīrana izpārdotais koncerts Kauņā ir atgādinājums par mūzikas nezūdošo spēku, kas spēj satuvināt cilvēkus, radīt lolotas atmiņas un iedvesmot cerības. Tie ir svētki neticamai saiknei starp mākslinieku un viņu auditoriju, saiknei, kas pārsniedz robežas, valodas un robežas.

Zināms, ka koncerta īpašā viesa statusā apstiprināts britu dziedātājs Kalums Skots, taču ļoti iespējams, ka viņš nebūs vienīgais. Tāpēc aicinām sekot informācijai www.EdSheeranKaunas.com un www.edsheeran.com