Otrdiena, 30.aprīlis

redeem Liāna, Lilija

arrow_right_alt Izklaide

Sākas biļešu pārdošana uz vienīgo visā Baltijā Eda Šīrana šovu

© Scanpix/ZUMA Press

Šodien, 26.oktobrī, plkst.10.00, sākās biļešu pārdošana uz Eda Šīrana šovu, kas 3.augustā notiks Kauņas S.Darjus un S.Girena stadionā, ziņo L Tips Agency.

Neskaitāmu muzikālo balvu īpašnieks, pasaules popmūzikas superzvaigzne atgriežas Baltijā fenomenālās "+ - = ÷ x Tour" ("The Mathematics Tour") turnejas ietvaros ar absolūti unikālu 360 grādu skatuvisko un audiovizuālo uzbūvi.

Nākamvasar tā būs Eda Šīrana vienīgā uzstāšanās visā Baltijā, kamēr stadiona ietilpība ir un paliek gana ierobežota, tāpēc nepalaid garām savu iespēju iegādāties biļeti laikus!

Zināms, ka koncerta īpašā viesa statusā apstiprināts britu dziedātājs Kalums Skots, taču ļoti iespējams, ka viņš nebūs vienīgais.

Lai iegādātos biļetes, pircējam jābūt reģistrētam www.bilesuserviss.lv kontam. Biļetes būs tikai elektroniskā formā, un tās pircējiem tiks piegādātas neilgi pirms pasākuma.

Lai novērstu otrreizēju biļešu tirdzniecību, tālākpārdošanu un dažādus krāpšanas veidus, biļetes tiks personificētas (ar pircēja vārdu un uzvārdu), un viena persona varēs nopirkt tikai 6 biļetes. Pērkot biļetes, lūdzu, pārliecinieties, vai pircēja vārds ir ierakstīts pareizi, jo pircējam pie ieejas būs jāuzrāda dokumenti.

Sīkāk ar noteikumiem lūdzam iepazīties www.EdSheeranKaunas.com !

Pagājuši jau 5 gadi kopš iepriekšējās reizes, kad megazvaigzne Eds Šīrans uzstājās Baltijā, un šoreiz apmeklētāji varēs piedzīvot viņa visu laiku iespaidīgāko šovu. Pirmkārt, uzmanību piesaista brīnišķīgi izstrādātā cilindriskā skatuves konstrukcija, kura, lēni rotējot, nodrošina to, ka visu laiku mūziķis atrodas ar seju pret saviem faniem. Virs skatuves novietots 360 grādu displejs un vēl seši ģitāras mediatora formas ekrāni, uz kuriem projicē tuvplāna skatus tiem, kas atrodas tālāk no pamatskatuves. Un to ik pa laikam papildina krāšņi, bet vienlaikus diskrēti pirotehniskie efekti, kas trāpīgi akcentē atsevišķas dziesmu daļas.

Matemātikas tūres koncepcija ir vienkārša, bet atbildīga: apkopot Šīrana veikumu pēdējo 12-13 gadu laikā. Tāpēc koncerta sarakstā iekļauti būtībā visi hiti no viņa vairāk nekā desmit gadus ilgās karjeras: Shivers, The A Team, Castle on the Hill, Thinking Out Loud, Photograph, Perfect, Shape of You, Bad Habits, Sing, You Need Me, I Don't Need You, Eyes Closed, Overpass Graffiti, Galway Girl utt.