Markus Riva piedāvā jaunu dziesmu ukraiņu valodā

© Publikācijas foto

Saņemot e-pastu no dziedātāja Markus Rivas nometnes, jau šķita, ka tajā būs mājieni par viņa iespējamo (ne)piedalīšanos “Supernovā”, jo tieši ziņas par to šobrīd droši vien visvairāk no viņa gaida klausītāji, taču nē – izrādās, ka tas ir par to, ka Markus turpina radīt mūziku ukraiņu valodā.

Jau jūlijā Markus Riva pauda savu atbalstu Ukrainai, izdodot dziesmu ukraiņu valodā “Made in UA”. Augusta sākumā mākslinieks devās uz Kijevu, lai palīdzētu ukraiņiem, ar savu personīgo piemēru apliecinot, ka, neskatoties uz karu, Ukrainā turpinās radošā dzīve. Šis ceļojums iedvesmoja mūziķi izdot vēl vienu dziesmu ukraiņu valodā - “Algoritm”. 2024. gada plānos ir izdot jaunu albumu ukraiņu valodā.

“Vizītes Ukrainā laikā tikšanās ar spēcīgajiem un dzīvespriecīgajiem ukraiņiem mani iedvesmoja turpināt radīt mūziku ukraiņu valodā. Šī kopumā ir mana ceturtā dziesma, kas ierakstīta ukraiņu valodā,” stāsta Markus Riva. Mūzikas video tapis ar “klipmeikeru” Dree.

Paralēli dziesmām ukraiņu valodā, netiek aizmirsta arī mūzika latviešu un angļu valodā, par ko arī drīz būs jaunas ziņas.

Izklaide

Līdz ar rudens sākumu mūziķis Ralfs Eilands, kā arī radio, TV šovu vadītājs un improvizators Kaspars Breidaks, kuri kopā pazīstami kā komiķu apvienība “Mēs Jūs Mīlam”, aicina uz savu jaunāko izrādi “Mēs Jūs Mīlam: Beigas”.