Rīgā uzstāsies ukraiņu rokgrupa "Nervy"

© Publicitātes foto

Uz naktskluba “Tower” skatuves 28. oktobrī ar solo lielkoncertu uzstāsies ukraiņu rokgrupa “Nervy”.

Grupu “Nervy” 2010. gadā ir dibinājis vokālists Jevgēņijs Miļkovskis, tās stilistiskā ievirze ir alternatīvais roks un indīpops. Savas karjeras laikā grupa ierakstījusi septiņus studijas albumus un nofilmējusi 21 videoklipu, no kuriem klips dziesmai “Samij dorogoj čelovek” interneta platformā “YouTube” savācis vairāk nekā 15 miljonu skatījumu.

“Dziesmu teksti - jaunākās paaudzes skaļi nepateiktais par sociālām un dzīves problēmām, mīlestību, naidu, dusmām, problēmām un bezcerīgām situācijām. Tieši tāpēc “Nervy” vairāku gadu garumā ir saņēmuši daudzus starptautiskas balvas tieši jauniešu nominācijās,” informē organizatori. Jāpiebilst, ka, sākoties karam Ukrainā, Miļkovskis nekavējās paust savu nostāju pret militāro agresiju, momentā apturot jebkādu grupas darbību kaimiņvalstī.

“Nervy” Rīgā uzstāsies savas Eiropas koncerttūres ietvaros, izpildot savas populārākās dziesmas, kā arī prezentējot pavisam jaunu skaņu materiālu.

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.