Busulim dziesma un videoklips, tūlīt būs arī albums

© Publicitātes foto

Iznācis Intara Busuļa un Abonementa orķestra jaunā albuma priekšvēstnesis - singls “Spēlē savā burvju flautā”.

Dziesmas “Spēlē savā burvju flautā” mūzikas autors ir pats Intars Busulis, savukārt tekstu radījis Marts Pujāts. Dziesma esot tapusi brīdī, kad uznākusi vēlme sevi apšaubīt, tomēr reizē radusies arī pārliecība, ka, neskatoties uz apstākļiem, ikvienam ir jātic sev un “jāspēlē savā burvju flautā” - tā skaidro Intars Busulis un pieņemsim, ka viņš šoreiz to domājis nopietni.

Dziesmai tapis arī videoklips, kura režisors ir Toms Harjo. Videoklipā Intars iejūtas skumjā klauna tēlā. “Mēs katrs kaut kā cenšamies kulties pa dzīvi vai vismaz veiksmīgi tēlojam, ka to darām. Un citreiz ir vienkārši jādara, jāuzticas, ka liktenis visu sakārtos tavā vietā,” par klipa vēstījumu stāsta režisors.

Intaram Busulim un Abonementa orķestrim pēc piecu gadu pārtraukuma iznāks arī albums - plānots, ka arī tā nosaukums būs “Spēlē savā burvju flautā”. Tas tiks prezentēts 25. oktobrī kinoteātrī “Splendid Palace”, kuru šoreiz, iegādājoties biļetes, varēs apmeklēt jebkurš (biļešu skaits ierobežots). Pasākuma pirmajā daļā būs koncerts ar albumā iekļautajām dziesmām, savukārt otrajā daļā notiks filmas “Mans tētis - Intars Busulis” pirmizrāde.

Izklaide

Svinot Gunāra Bindes 90 gadu jubileju, LNMM no 21. septembra līdz nākamā gada 19. janvārim būs skatāma viņa darbu izstāde. Binde savas 67 gadus ilgās fotokarjeras laikā guvis gan vietēju, gan starptautisku atzinību, par darbiem izpelnoties desmitiem godalgu ārvalstu fotomākslas salonos. Izstāde "Binde 100-10" atspoguļo mākslinieka ceļu uz un cauri šiem panākumiem, veidojot metaforisku dienasgrāmatu par nozīmīgākajiem notikumiem, tēmām un cilvēkiem.