Vinila dienā prezentēs grupas “Vecās Mājas” skaņuplati

© Publicitātes foto

Strauju kulturālās attīstības gaitu uzņēmušajā Vagonu radošajā kvartālā 30. septembrī norisināsies šī gada trešā un noslēdzošā “Latvijas Vinila diena”, uz kuru aicināti plašu kolekcionāri, pirkt un pārdot gribētāji, kā arī vienkārši mūzikas interesenti. 

Ar pasākumiem Liepājā, Cēsīs un Rīgā arī šogad turpinās “Latvijas Vinila diena” - mūzikas un vinila plašu kultūras svētki visas dienas garumā un visām paaudzēm. “Latvijas Vinila dienas 2023” trešais un noslēdzošais pasākums norisināsies šo sestdien, 30. septembrī, Rīgā, kultūras telpā „Vagonu Zāle” .

Jau no pulksten 10.00 ikviens ir aicināts uz vinila plašu tirdziņu, no pulksten 11.00 darbosies DJ Raimonda Mežaka “vinila radio”, savukārt pulksten 14.00 ar vinila dīdžejsetu uzstāsies DJ Deniss Funk, kurš zināms arī kā grupas “Funcoolio” dalībnieks.

Galvenais notikums šoreiz būs leģendārās ārtroka grupas “Vecās mājas” vinila plates prezentācija pulksten 16.00, ansambļa mūziķiem Uģim Prauliņam, Armandam Alksnim, Andrim Alviķim un Tālim Gžibovskim sniedzot īpaši sagatavotu koncertu, pēc kura visi interesenti aicināti uz autogrāfu sesiju un sarunu par jauno plati.

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.