Jenny May dzimšanas dienas dāvanā saņem jaunu dziesmu

© Publicitātes foto

Pēc ilgākas pauzes ar jaunu dziesmu atzīmējusies Jenny May (Maija Stuģe), klausītājiem piedāvājot motivējošu un enerģisku singlu “Mēs ticam brīnumiem”.

Dziesmu “Mēs ticam brīnumiem” sarakstījis komponists un mūziķis Gatis Mūrnieks, tāpēc tajā ir jūtams gan viņa “mūrnieciskais” rokraksts, gan arī Maijai raksturīgie gaišie un dzīvespriecīgie toņi.

Interesanti, ka Gatis to savai skatuves kolēģei atsūtījis dzimšanas dienā. “Tas tiešām bija unikāls pārsteigums svētkos! Starp sveicienu jūrām atnāk tik sirsnīga dziesma!” priecājas Jenny May. “Ļoti uzrunāja tās teksts par ticības spēku un laimi. Savā izpildījumā ieliku savu laimes sajūtu. Dažkārt mēs meklējam lielu laimi un esam vīlušies, ja nesagaidām to, bet patiesībā tā meklējama mazos prieka mirklīšos. Priecāties var par skaistām debesīm, saulrietu, par bērnu smiekliem, arī nedarbiem, laime ir ēdiena baudīšanā, un to var atrast it visā, kas ļauj mums izjust pacilājošas emocijas. To centāmies iemūžināt arī dziesmas videoklipā.”

Dziesmas videoklipu radījis Kaspars Dvinskis (Dween Productions), un tajā redzami itin gleznaini skati, sākot no Ventas rumbas Kuldīgā līdz pat Zaķusalas TV apkaimei Rīgā. Starp citu, klipa filmēšanā piedalījušās arī Maijas meitas Sāra un Stella.

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.