Latviešu-franču grupa “Les Attitudes Spectrales” laidīs klajā ceturto albumu

© Publicitātes foto

Ļoti interesantā psihedēliskā pankroka grupa “Les Attitudes Spectrales” sagatavojuši savu ceturto studijas albumu, kuru jau gatavi nodot klausītāju vērtēšanai. Oficiāli tas notiks 7. oktobrī “underground” cienītāju saieta vietā, bārā “Aleponija”.

“Esam divus gadus strādājuši pie mūsu jaunākā, ceturtā studijas albuma “Songs For Noone” un esam priecīgi paziņot, ka ir zināmi albuma iznākšanas un prezentācijas datumi. Tāpat - esam izdevuši otro singlu “Slightly Off”,” ziņo “Les Attitudes Spectrales” nometne.

Tāpat kā iepriekšējo albumu “Vampire in the Summer”, arī jauno veikumu vinila formātā izdos ierakstu Francijas kompānija “Specific Recordings”. Viss albums būs klausāms straumēšanas platformās 6. oktobrī, bet jau šobrīd var paklausīties divus singlus - “Hidden Mothers” un “Slightly Off”.

Grupa “Les Attitudes Spectrales” izveidojās 2014. gadā kā Latvijā dzīvojošā francūža Žiljēna Žoela Stārka (balss, ģitāra, bungas) un latvietes Rūtas Rozenfeldes, šobrīd jau Stārkas, (balss, ģitāra) duets. Abi divatā ierakstīja pirmos divus albumus, bet 2019. gadā grupai pievienojās Jānis Untāls (bungas) un Adrians Grīns (ģitāra). Līdz šim grupai ir izdoti trīs albumi - “Floral Wreck” (2014), “Where’s My Ghost Milk?” (2015) un “Vampire in the Summer” (2019). Pašreizējā sastāvā pie bungām ir Mārtiņš Kuzmins.

“Songs For Noone” prezentācijas koncertā pirmo reizi izskanēs vēl nedzirdētas dziesmas no jaunā albuma, kā arī divi līdz šim jau iznākušie singli. “Un, protams, pasākuma dienā būs iespēja tikt pie nupat svaigi ceptas vinila plates un citām skaistām lietām,” vilina mūziķi. Uz skatuves grupai pievienosies īpašais viesis Kristofers Knesis, bet pirms koncerta muzikāli atbalstīs Lunt jeb Žils Deless-Vēliņš.

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.