Piektdiena, 3.maijs

redeem Gints, Uvis

arrow_right_alt Izklaide

Mūziķis Ingus Ulmanis savu koncerttūri noslēgs Dzintaru koncertzālē

© Ģirts Ozoliņš/ F64

Mūziķis Ingus Ulmanis 19.septembrī, nosvinēja 60 gadu jubileju, par godu jubilejai mākslinieks izsludina koncerttūri, kas sāksies nākamā gada februārī un noslēgsies augustā, aģentūru LETA informēja producents Sandis Mohovikovs.

Ulmanis dzimis 1963.gada 19.septembrī Limbažos. Mūziķis ir arī komponists, mūzikas producents. Tāpat viņš darbojies arī kā televīzijas un radio raidījumu vadītājs.

No 1984.gada līdz 1987.gada augustam bijis grupas "Jumprava" solists. 1987.gadā kopā ar grupas biedru Aigaru Voitišķi izveidoja savu grupu "Lādezers", kurā muzicē joprojām.

Ulmanis bijis arī dažādu citu muzikālo projektu autors un dalībnieks: darbojies Latvijas Neatkarīgās televīzijas raidījumā "LNT Brokastis" un "Tautas balss", bērnu muzikālajā projektā "Brīnumskapis" un Latvijas televīzijas raidījumā "4.studija". Patlaban mūziķis strādā "Latvijas Radio 1", kur vada raidījumu "Monopols". Savukārt kopā ar Silviju Noru Kalniņu ir izveidojis projektu "Dabas koncertzāle".

Koncerta nosaukumam Ingus izvēlējies rindiņu no dziesmas "Kā man laiku apvaldīt". Mūziķis atzīmē, ka koncertos piedalīšos pats un grupa "Lādezers", taču koncertos skanēs arī dziesmas no citiem muzikālajiem projektiem.

Ulmaņa jubilejas koncerts notiks nākamā gada 15.februārī plkst.19 notiks koncertzālē "Cēsis", 16.februārī plkst.19 - Ādažu Kultūras centrā, 24.februārī plkst.18 - Kultūras centrā "Ulbrokas pērle", 5.martā plkst.19 - Madonas Kultūras namā, 8.martā plkst.19 - Liepājas koncertzālē "Lielais dzintars".

Koncertturneja turpināsies 13.martā plkst.19 Jelgavas Kultūras namā, 15.martā plkst.19 - Kultūras centrā "Siguldas Devons", 16.martā plkst.18 - Latgales vēstniecība "Gors", 21.martā plkst.19 - VEF Kultūras pilī, 23.martā plkst.19 - Limbažu Kultūras namā, 13.aprīlī plkst.18 - Alūksnes Kultūras centrā, 20.aprīlī plkst.18 - Tukuma Kultūras namā, 27.aprīlī plkst.18 - Ventspils teātra namā "Jūras vārti", 28.aprīī plkst.16 - Krustpils Kultūras namā un 25.augustā plkst.18 - Dzintaru koncertzāle.