“Juuk” un dziesminieks Simanovičs uzstāsies bijušajā Pasaules tirdzniecības centrā

© Publicitātes foto

Noslēdzot vasaras koncertsezonu, šo sestdien, 16. septembrī, “ar nolūku kliedēt rudenīgas rūpes” kopīgā koncertā uzstāsies ansamblis “Juuk” un Juris Simanovičs ar grupu “Bez grēka ieņemtie”, turklāt rudenīgo rūpju kliedēšanai atrasta pavisam interesanta vieta - bijušais Pasaules tirdzniecības centrs “Rīga”.

Pēc koncertiem bagātas vasaras sezonas Latvijā un ārzemēs grupa “Juuk” atgriežas Rīgā, lai priecētu klausītājus ar šogad izdotā studijas albuma “Muļķa stabule” dziesmām “un šo to no tās zelta fonda”. Ņemot vērā to, ka “Juuk” sastāvs mēdz mainīties, jāpainformē, ka koncertā spēlēs Sniedze Prauliņa, Edgars Šubrovskis, Oskars Jansons, Ričards Dauksts, Rinalds Maksimovs un Rasa Pole.

Uzstāsies arī dziesmu autors Juris Simanovičs, kurš šī gada sākumā izdevis trešo solo albumu “Mīlestības metastāzes”. Līdzās Simanovičam uz skatuves kāps “Bez grēka ieņemtie”: Adrians Grīns, Līga Neilande un Rihards Paegle.

Koncerts notiks ļoti specifiskā ēkā, kas savulaik projektēta kā centrālais štābs Padomju Latvijas komunistu partijai, savukārt pēc neatkarības atgūšanas tika izmantota starptautisku institūciju darbībai. Ēka ir spilgts modernisma arhitektūras paraugs, tāpēc vismaz pagaidām izdevies novērst tās nojaukšanu, kā to vēlējās nu jau demisionējusī valdība.

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.