Sipeniece ar Krauzi, Kugrēnu un Māru Sleju vadīs jaunu humoršovu

© Publicitātes foto

No 16. septembra sestdienu vakaros pulksten 20.40 TV3 ēterā būs skatāms jauns izklaidējošs šovs “Nu, nopietni?”.

Raidījuma dalībnieku lomā iejutīsies ar dzirkstošu humora izjūtu apveltītas personības - Baiba Sipeniece-Gavare un Valters Krauze, kā arī Rūdolfs Kugrēns un Māra Sleja.

Jaunais iknedēļas humora apskats jokos par politiku, sadzīvi, sabiedrību, “dīvāna ekspertiem”, tautas balsi utt., būs arī studijas viesis un Rūdolfa ziņu apskats. Valters Krauze liks lietā savas prasmes un iejutīsies visdažādākajās personālijās, Rūdolfs sniegs ieskatu nedēļas svarīgākajos notikumos, bet Māra dosies ielās, lai noskaidrotu, ko par to visu domā sabiedrība.

Pirmais raidījums veltīts kanāla TV3 25 gadu jubilejai un būs dubultizlaidums. Tas atskatīsies uz Latvijas vēsturi un TV3, vērtēs notikumus, kas bijuši raidījuma “Valstī viss ir kārtībā” uzmanības centrā, un meklēs to ietekmi mūsdienās.

“Mēs nonācām pie secinājuma, ka televīzijā jau astoņus gadus nekas tamlīdzīgs nav bijis un nolēmām, ka šī niša ir brīva. Mūsu sastāvs ir mazliet mainījies, bet arī dzīve mainās, kā reiz teicis Rainis - “Pastāvēs, kas pārvērtīsies!” Jaunajā raidījumā atskatīsimies uz nedēļas notikumiem gan politikā, gan sabiedrībā no tā redzespunkta, no kura esam raduši to darīt. Ceru, ka politiķi mūs nepievils un dos iemeslu daudz un sirsnīgi strādāt. Arī sabiedrībā atpazīstamie cilvēki ir mazliet atstāti novārtā, tāpēc mēs nolēmām, ka mums arī par viņiem jāņem rūpe,” ironizē Baiba Sipeniece-Gavare.

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.