Arēnā uzstāsies bijušais “One Direction” mūziķis Tomlinsons

© Publicitātes foto

Šo ceturtdien, 7. septembrī, “Arēnu Rīga” satricinās bijušais britu grupas “One Direction” dalībnieks Luī Tomlinsons. Stāsta, ka kvēlākie viņa fani esot ieņēmuši vietu pie arēnas ieejas durvīm jau iepriekšējā vakarā.

Harizmātiskais Luī Tomlinsons (Louis Tomlinson) šobrīd uzsācis savas “Faith in the Future” turnejas gaitas Baltijas valstīs: 5. septembrī viņš pabija “Unibet” arēnā Tallinā, bet pēc Rīgas 8. septembrī uzstāsies arēnā “Žalgiris” Kauņā. Šajā tūrē viņu pavada jaunie britu mākslinieki “The Lathums” un Endrjū Kašins (Andrew Cushin).

Savulaik Tomlinsons plunčājās panākumu un slavas okeānā kopā ar “boisbendu” “One Direction” (tas bija no 2010. - 2016. gadam), taču nu jau vairākus gadus darbojas kā solomākslinieks. Šajās sologaitās iznākuši arī divi studijas albumi - “Walls” (2020) un “Faith in the Future” (2022), kurā iekļauto skaņu materiālu mūziķis popularizē šajā tūrē.

“Jau no paša solokarjeras sākuma Tomlinsons pierādīja, ka spēj radīt hitus pats. Solokarjeras sākumā redzējām pārbaudītu formulu - tīrs, harmonisks vokāls un “bubblegum” popa ritms. Amerikāņu dīdžejs Stīvs Aoki ir atzīts šīs skaņas meistars, un [dziesma] “Just Hold On” bija tieši tas, kam tam vajadzētu būt. Šķiet, arī klausītāji tam piekrita, jo dziesma ieguva platīna statusu piecās valstīs un tikai viena vieta pietrūka līdz Apvienotās Karalistes topu augšgalam. Lai arī Tomlinsona koncertos “Just Hold On” skan arvien retāk, nekādā ziņā nevar palaist garām viņa solokarjeras pirmo hitu,” par mūziķa pirmo lielo solohitu atgādina koncerta rīkotāji. Taču Tomlinsona panākumu listē ierakstāmi arī citi skaļi hiti - “Back To You”, “Walls”, “Bigger Than Me”, “Just Like You”, “Kill My Mind”, “Written All Over Your Face”, “Out Of My System” u.c., turklāt viņš ir arī sekmīgs kinoaktieris.

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.