Krivenchy ar Sandiju Semjonovu atklās Taizemes seksa industrijas aizkulises

© Publicitātes foto

No šīs nedēļas Go3 televīzijā tiek piedāvāts dokumentālais seriāls “Taizeme. Tikai pieaugušajiem”, ko filmējis Sandijs Semjonovs ar komandu, bet tā vadītājs ir Krivenchy jeb Jānis Krīvēns no grupas “Singapūras Satīns”.

Sešās sērijās Sandija Semjonova filmēšanas komanda ienirs Bangkokas un citu Taizemes pilsētu naktsdzīvē, skatītājiem paverot durvis uz pasaules seksa izklaides centra aizkulisēm.

Ceļojumā skatītājus vedīs reperis un šovu vadītājs Jānis Krīvēns, kurš sadarbībā ar Semjonovu pētīja Latīņamerikas narkotiku biznesu dokumentālajā seriālā “Bolīvija. Pa kokas pēdām”.

“Ar Sandiju iepazinos Bolīvijas projekta ietvaros, kurā viņš man piedāvāja vadītāja lomu, un kopš tā laika jau esam kļuvuši par labiem draugiem. Viņš ir apceļojis karstākos pasaules punktus, būdams kameru priekšā, kas man ļauj no viņa daudz mācīties. Pirms tam īsti nezināju, vai es vispār gribu ko tamlīdzīgu darīt, taču, kad viņš man piezvanīja sakarā ar Taizemes projektu, piekritu piedāvājumam vēl pirms Sandijs man bija pabeidzis par to stāstīt. Salīdzinājumā ar Bolīvijas piedzīvojumu, lielākie izaicinājumi bija tieši nepārtraukts darbs un komunikācija ar cilvēkiem, kā arī cilvēku masas, jo Taizemē ir vairāk nekā 80 miljoni iedzīvotāju. Tas atņem ļoti, ļoti daudz enerģijas. Es uzskatu, ka šis seriāls mainīs stereotipus par industrijā strādājošajiem cilvēkiem, jo latvieši mēdz būt ļoti konservatīvi. Ar dokumentālo seriālu parādīsim, ka ne visas lietas ir melnas un baltas,” stāsta Krivenchy.

Taizemē komanda pavadījusi teju mēnesi, kura laikā apmeklētas lielākās pilsētas - Bangkoka, Pataija un Puketa. “Šis bija gana izaicinošs projekts, jo izklaides un īpaši seksa industrija ne vienmēr vēlas atklāt aizkulises. Aiz tās ir gan cilvēktirdzniecība, gan nereti nepilngadīgo iesaistīšana. Lai arī oficiāli Taizemē seksa industrija ir nelegāla, tā ir ļoti ienesīga nozare. Tā sastāda vairākus procentus no iekšzemes kopprodukta un tiek lēsts, ka tajā iesaistīti vairāk nekā miljons cilvēku. Rietumnieki brauc uz šejieni ne tikai jautri pavadīt naktis, bet arī meklēt sievas - Taizemē var arī noalgot sievu uz noteiktu laiku. Kā Taizemes seksa industrija attīstījusies un ko varam šodien redzēt nakts klubos - to skaidrosim šajās sešās sērijās,” tā Sandijs Semjonovs.

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.

Svarīgākais