Rīgā uzstāsies pasaulslavenais dīdžejs Armins van Būrens

© Publicitātes foto

Nākamnedēļ, 18. augustā “Wondersala”, koncertlaukumā ar vienīgo lielkoncertu Baltijā uzstāsies populārais dīdžejs un elektroniskās mūzikas producents Armins van Būrens (Armin van Buuren).

Armin van Buuren ir holandietis, jau vairāk nekā 20 gadus viens no pieprasītākajiem dīdžejiem visā pasaulē. Mākslinieks ir ierindojies pirmajā vietā ikgadējā “DJ Mag Top 100” dīdžeju aptaujā veselas piecas (!) reizes. Viņa divu stundu radio šovs “A State of Trance” katru nedēļu tiek pārraidīts no viņa paša radio studijas “Armada Music” galvenajā mītnē Amsterdamā vairāk nekā 44 miljoniem klausītāju vairāk nekā 80 valstīs.

Savas karjeras laikā dīdžejs ir aizvadījis vairākas “Armin Only” pasaules turnejas, kurās iekļautais repertuārs balstīts uz viņa paša radītajiem studijas albumiem, piemēram, “Imagine” 2008. gadā, “Mirage” 2010. gadā, “Intense” 2013. gadā un “Embrace” 2016. gadā. Kopumā Armīna van Būrena diskogrāfijā ir septiņi studijas ripuļi, no kuriem pēdējais ir nācis klajā pirms trīs gadiem (“Bilance”, 2019), taču plānos iezīmēta arī albumu triloģija “Feel Again”.

Plānots, ka “Wondesalas” koncertlaukumā Armin van Buuren uzstāsies ar savu īpašu koncertprogrammu Eiropas tūres ietvaros, kurā izpildīs savus labākus skaņdarbus.

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.

Svarīgākais