Ceturtdiena, 9.maijs

redeem Einārs, Ervīns, Klāvs

arrow_right_alt Izklaide

Nedēļas nogalē jau trīspadsmito reizi risināsies festivāls “Laba Daba”

© Publicitātes foto

No 4. līdz 6. augustam atpūtas kompleksā „Ratnieki” Līgatnes pagastā risināsies mūzikas un mākslas festivāls „Laba Daba”, uz piecām skatuvēm vienkopus pulcējot pašmāju un ārvalstu mūziķus, teātra, dejas un performanču māksliniekus.

Šogad “Labas Dabas” muzikālā programma ir patiešām iespaidīga, atliek vien to konspektīvi uzskaitīt - “Shishi” (Lietuva), norvēģis Sturle Dagsland, “Shaman Shaman” (Izraēla), “Brass Riot” (Vācija), mūsu pašu “Jumprava”, “Dzelzs Vilks”, “Rīgas Modes”, “ŠŅK”, “Purple Negative”, “Stūrī Zēvele”, “Nova Koma”, “Indygo”, “Aston Kais”, Cicco Sanchez (Itālija), “Podruga”, Baiba (Latvija/Austrija), Nils Īle ar perkusionistu komandu, “Sonntags Legion”, Imants Daksis, “Pienvedēja Piedzīvojumi”, “Juuk”, “Oranžās Brīvdienas”, “Māra Dagne”, “Bēdu Brāļi”, “Tumors”, “DJ Krankenwagen”, Vultura, “Nohow” un daudzi citi, tostarp “NSR” jeb “Nebijušu Sajūtu Restauratori”, kas uzburs ainu par leģendārās grupas “NSRD” albumu “Medicīna un māksla”.

Savukārt muzikālās sadaļas paralēlajā programmā paredzētas vairāk kā 50 radošas, izzinošas un iesaistošas aktivitātes un atrakcijas. Gaidāma arī plaša bērnu un jauniešu programma, strādās bērnu dārzs, “Babyroom” mazuļu terase, mini zoodārzs “Dzīvo sapņu dārzs”, būs skatāma plaša īsfilmu programma un pieejama klusāka, atsevišķi labiekārtota zona telšu pilsētiņā. Teātra programmā bērnus un jauniešus priecēs izrāde jauniešiem “Pilna slodze”, kā arī izrādes bērniem “Kā Saule gadījās” un “A. Kanna”.

Suņa skatuves programmā iekļauta arī sieviešu “stand-up”, dejas izrāde “Viss ir savā vietā” un muzikāla performance “Divi cilvēki un arfa”. Skatuves teātra un performanču programmu noslēgs komiķis Jānis Skutelis ar speciāli “Labai Dabai” radītu stāvizrādi.