“Astronauti” papildina 2. Latvijas mūzikas “Lielā koncerta” norišu programmu

© Publicitātes foto

Grupa “Astro’n’out” izziņojusi vēl vienu šā gada koncertu – 2. septembrī Mežaparka Lielajā estrādē grupa ieskandinās “Lielo koncertu” pirms pasākuma pamatprogrammas.

Gaidāms, ka “Lielajā koncertā” pulcēsies ap 100 Latvijas dažādu žanru un paaudžu mūziķu. Atklājot koncertprogrammu, “Astro’n’out” spēlēs savu populārāko dziesmu izlasi, tādējādi priecējot klātesošos ar labi zināmām dziesmām un popularitāti guvušiem grupas hitiem.

“Esam patiesi priecīgi par iespēju tikties ar Lielā koncerta apmeklētājiem Mežaparka Lielajā estrādē, kur esam paredzējuši sagatavot kompaktu mūsu daiļrades konspektīvu uzstāšanos, tādējādi sniedzot nelielu un gaumīgu intrigu pirms 3. novembrī gaidāmā grupas koncerta “Arēnā Rīga”,” norāda “Astro’n’out” līdere Māra Upmane-Holšteine. “Ar lielu interesi gatavojamies savam velītjumam Latvijas mūzikas “Lielā koncerta” programmai, kur kopā ar Laimu Jansoni, DJ Monsta un pasākuma producentiem gatavojam īpašu mūsu versiju vienam no Latvijas Zelta fonda garadarbiem.”

“Lielā koncerta” sākums paredzēts plkst. 20.30, ieeja Mežaparka Lielās estrādes teritorijā būs atvērta jau no plkst. 18.00, bet “astronauti” uzstāsies no plkst. 19.30. Turklāt grupa kāps uz skatuves otrreiz arī koncerta pamatprogrammas laikā, kad izpildīs kādu no latvju dižgaru radītiem skaņdarbiem, kura - tas gan paliek pārsteigums pasākuma apmeklētājiem.

Jāatgādina, ka “Lielajā koncertā” tiks izpildītas dažādu gadsimtu un paaudžu komponistu radītas dziesmas, kas ierindojamas Latvijas mūzikas zelta fondā. Tie ir populāri Raimonda Paula, Ulda Stabulnieka, Imanta Kalniņa, Zigmara Liepiņa, Jāņa Lūsēna un Ulda Marhileviča skaņdarbi - tautā iemīļoti, saviļņojoši un spilgti laikmeta liecinieki un pavadoņi, bet līdzās tiem arī pēdējo gadu desmitu laikā radītās vērtības, kuras jau šobrīd guvušas klausītāju atzinību.

Svarīgākais