Sonora Vaice ar “Melo-M” koncertēs Rīgas ielās

© Publicitātes foto

Operas dīva Sonora Vaice un čellu trio “Melo-M” ir izveidojuši ekskluzīvu koncertprogrammu, ar kuru koncertēs Rīgas ielās, parkos un pie tirgiem, lai pārsteigtu un iepriecinātu Rīgas iedzīvotājus un tās viesus.

Šie koncerti ikvienam būs pieejami bez maksas, un to norises laiks ir aptuveni stundu. Kopumā tiks spēlēti seši koncerti dažādos Rīgas rajonos, no kuriem pirmie divi būs jau ceturtdien, 20, jūlijā - pulksten 14 Brīvības laukumā un pulksten 16 pie Ķengaraga tirgus. Pārējie koncerti plānoti augustā.

Koncertprogrammā iekļauti skaņdarbi no Volfganga Amadeja Mocarta operas “Figaro kāzas”, Džakomo Pučīni operas “Bohēma”, Džuzepe Verdi operas “Rigoletto” un daudzi citi klasiskās mūzikas skaņdarbi, tādejādi sniedzot klasisko mūzikas skanējumu un dziedājumu klātienē pieejamu ikvienam.

Tāpat programmā iekļauta arī Kārļa Auzāna orģinālmūzika, kas sacerēta tieši trīs čelliem, un klausītājiem sniedz iespēju dzirdēt un redzēt čellu virtuozu trio. Koncerta noslēgumā izskanēs viena no populārākajām Raimonda Paula mūzikla “Māsa Kerija” dziesmām “Skumjš stāsts par Keriju”.

Svarīgākais