Vagonu zālē notiks Latvijas dzejas jaunradei veltīts koncerts

© Publicitātes foto

Šo ceturtdien, 13. jūlijā, kultūrvietā “Vagonu zāle” notiks Latvijas dzejas jaunradei veltīts koncerts “Vārdi”, kura ietvaros notiks arī nupat no Eiropas koncerttūres atbraukušā mūziķa Reiņa Jaunā albuma prezentācija.

Kopā ar ģitāristu Reini Jauno koncertā uzstāsies teju visu pasauli apceļojušais mūziķis The Flamenco Thief no Lielbritānijas, ar kuru, cita starpā, pēc koncerta Reinis dosies Baltijas un Somijas koncerttūrē. The Flamenco Thief, īstajā vārdā Kreigs Sutons, ir instrumentālās mūzikas autors no Bristoles, ar kuru Reinis iepazinies kādā festivālā, un viņi viens otram jau vairākkārtīgi palīdzējuši turneju rīkošanā.

Tāpat koncertā dalību ņems arī čelliste Erna Daugaviete un multiinstrumentālists, rakstnieks Harijs Vagrants. To papildinās Zīmējumu teātris (to pārstāvēs režisors Varis Klausītājs, kurš ir arī profesionāls mūziķis, un ilustratore Lote Vilma) ar ilustrāciju improvizāciju. Koncerta laikā uz skatuves taps lielformāta glezna, zīmējumiem topot improvizācijā.

Koncertā izskanēs dziesmas ar dzejnieku Māra Salēja, Annas Sintijas Ivanovas, Janas Egles, Haralda Millera, Daiņa Deigeļa un Noras Jakovelas vārdiem.

Svarīgākais