Ņujorkā studējošā Emīlija Pavlovska ielūdz uz pirmssvētku koncertiem Rīgā

© Publicitātes foto

Jaunā māksliniece Emīlija Pavlovska vasarā ir atgriezusies Rīgā no muzikālā teātra studijām Manhetenas mūzikas skolā Ņujorkā un uzstāsies restorāna “Kaļķu vārti” vasaras pagalmā. Koncerti notiks 20. un 21. jūnijā.

Ar savu sapni par muzikālā teātra studijām “Manhattan School of Music” Ņujorkā Emīlija Pavlovska plašāku publiku iepazīstināja pirms diviem gadiem, kad veidoja labdarības kampaņu, kuras kulminācija bija koncerts “Sapnis par Brodveju”. Pagājušajā vasarā topošā mūziklu māksliniece dalījās iespaidos par pirmo gadu metropolē labdarības koncertā “Tikšanās vieta - Ņujorka”. “Mans sapnis kļuvis par realitāti, jo ar saziedoto līdzekļu palīdzību pagājušos divus mācību gadus pavadīju mūziklu sirdī Ņujorkā. Jau divus gadus pilnvērtīgi studēju muzikālo teātri vienā no pasaulē labākajām un prestižākajām mūziklu konservatorijām. Daļu vasaras brīvlaika esmu Latvijā, lai šeit koncertētu un dalītos iespaidos par mūziklu metropoli Ņujorku,” tā Emīlija Pavlovska.

Koncertus “Kaļķu vārtu” vasaras pagalmā dziedātāja iecerējusi kā koncertu ar atmiņu stāstiem par pieredzēto Ņujorkā. Emīlija izdziedās melodijas no pieerdzētajiem Brodvejas mūzikliem, gan arī no sapņu lomām, ko pati vēl tikai cer izpildīt nākotnē. Koncertā skanēs populāri skaņdarbi no tādām izrādēm kā “Chicago”, “Cabaret”, “Mazā nāriņa” u.c. Jauno mākslinieci pavadīs koncertmeistare Sarmīte Ārenta.

Svarīgākais