Rīgā uzstāsies vācu didžejs M.A.N.D.Y.

© Publicitātes foto

Šo sestdien, 17. jūnijā, “Aqua Luna” naktsklubā uzstāsies populārais vācu elektroniskās mūzikas didžejs un producents “M.A.N.D.Y”.

Patrika Bodmera jeb M.A.N.D.Y. klubu daiļrade sākusies jau 80. gados ar uzstāšanos nelielākos deju plačos un klubiņos, bet lielākie panākumi tika sagaidīti 2002. gadā, kad šis vīrs Frankfurtē kopā ar sev radniecīgām radošajām dvēselēm Booka Shade un DJ T nolēma dibināt skaņu ierakstu kompāniju “Get Physical”. Nieka četru gadu laikā kopš dibināšanas brīža tā jau kļuva par vienu no visātrāk augošajiem un spēcīgākajiem zīmoliem elektroniskajā mūzikā Vācijā. Pārceļoties uz Berlīni, 2005. gadā Patriks kopā ar Booka Shade ierakstīja vienu no saviem pazīstamākajiem hitiem - to pat varētu dēvēt par desmitgades kompozīciju - „Body Language”, kas tika iekļauta daudzās izlasēs un skanēja visās pasaules deju mūzikas radio stacijās.

Vēlāk producents ierakstīja miksu Londonas klubam un leiblam “Fabric”, bet 2009. gadā izdeva kompilāciju prestižajā leiblā “Renaissance” - toreiz ietekmīgais portāls “Resident Advisor” rakstīja, ka “tāds briedums, prāts un saliedētība kā M.A.N.D.Y. mūsdienās [elektroniskajā mūzikā] ir liels retums.”

Rīgas pasākumam Patriks Bodmers sagatavojis īpašu vasaras programmu, kuras ietvaros izpildīs savus labākos darbus. Jāpiebilst, ka vakara gaitā uz skatuves uzstāsies arī vietējie didžeji Merola un Electricano.

Svarīgākais