Mesas un Gacho lielkoncertā Mežaparkā atdzims arī reperi “S’T’A”

© Publicitātes foto

Pēc pāris mēnešiem, 19. augustā, Mežaparka Lielajā estrādē notiks mūzikas projektu Mesa un Gacho lielkoncerts, kas iezīmēs mūziķa Gata Irbes 25 gadus ilgo darbu uz skatuves. Tā īpašie viesi būs latvju leģendārā hiphopa grupa S’T’A.

“Domāju, ka klausītājiem šī būs lieliska un arī ļoti reta iespēja redzēt un dzirdēt grupu “S'T'A”. Iepriekšējā mūsu uzstāšanās notika 2011. gadā, jo mūzikā - gan solo, gan dažādos projektos - darbojamies katrs atsevišķi. Pagaidām nav skaidrs, vai sekos vēl citas “S'T'A” uzstāšanās, bet šādu iespēju nevar izslēgt,” stāsta grupas dalībnieks Žaks Bernarts.

Pirmoreiz par hiphopa apvienību “S'T'A” sabiedrība uzzināja 1999. gadā, kad tika izdots tās pirmais singls “Normāla parādība”. Pāris gadus vēlāk, 2001. gadā grupa izdeva albumu “Manas pilsētas skati”, kas jāuzskata par vienu no pirmajiem hiphopa studijas albumiem Latvijā. Albumā tika iekļautas tādas daudziem labi zināmas dziesmas kā “Labais puika”, “Manas pilsētas skati” u.c. Grupā ir divi dalībnieki - Žaks Bernarts un Kurts Fridrihsons jeb Kurts.

“Šo daudzo gadu garumā kopš projekts “S’T’A” vairs neeksistē mūsu fani nepagurstoši turpināja uzdot jautājumu - kad būs “S’T’A” koncerts?” Tādēļ gribu pateikt paldies Gatim, kurš savā jubilejas lielkoncertā mums ar Žaku devis iespēju atkal satikties uz skatuves un dāvāt “S’T’A” uzticīgajiem klausītājiem šo muzikālo piedzīvojumu,” tā Kurts

Svarīgākais