Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Izklaide

Laima Vaikule savā festivālā izziņo grandiozu viesi

© Kaspars Krafts/F64

Festivāla “Laima Rendezvous Jūrmala” noslēguma dienā 30. jūlijā Dzintaru koncertzālē uzstāsies Eirovīzijas uzvarētājs Salvadors Sobrals.

Harizmātisks, enerģisks Salvadors ir mākslinieks, kuram uz skatuves izdodas parādīt unikālu muzikālo izjūtu un magnētismu. Plašākai publikai viņš kļuva pazīstams, kad 2017. gadā atnesa Portugālei uzvaru Eirovīzijā - tad Sobrals konkursā uzstādīja absolūtu rekordu, jo fināla balsojumā viņš ieguva 758 punktus, kas līdz šim nevienam nebija izdevies. Arī šodien šis rekords joprojām nav pārspēts.

Bez maģiskā Salvadora, festivāla noslēdzošajā dienā uzstāsies tik labi pazīstamas zvaigznes kā Nino Katamadze, Vera Brezhneva, DAGAMBA, Intars Busulis, Laima Vaikule un citi.

Festivāla producente Elita Mīlgrāve: “Salvadors Sobrals, manuprāt, ir spilgts un ļoti talantīgs mākslinieks, kam nav jāslēpjas aiz šova, lai parādītu īstu mākslu uz skatuves. Mēs esam ļoti priecīgi uzņemt viņu “Laima Rendezvous Jūrmala” noslēguma koncertā. Festivāls plānots būt patiesi īpašs, jo tik daudz izcilu mākslinieku ir izteikuši vēlmi piedalīties un atklāti paust savu nostāju pret karu Ukrainā no skatuves caur mūziku un citu mākslu.”

Publicitātes foto