Samanta Tīna rīkos klusinātus personisko dzīves stāstu koncertus

© A. Martinovs

Atzīmējot sava albuma iznākšanu, gada nogalē dziedātāja Samanta Tīna dosies pie klausītājiem koncerttūrē “Vēstule Tev”. Uzstājoties pilīs un citās koncertu norises vietās ar īpašu sajūtu, Samanta vedīs klausītājus muzikālā ceļojumā, atklājot savu pieredzi, būtību un stāstus, ar kuriem vēlas dalīties un iedvesmot.

Samantas koncertus plānot veidot romantiskus, atklātus un privātus, pat sveču gaismā. “Tie būs ļoti uz “tu” vērsti koncertstāsti, ko divatā ar pianistu Haraldu Stenclavu nodosim klausītājiem,” atklāj Samanta.

Ar šiem koncertiem tiks atzīmēta arī Samantas albuma klajā nākšana. “Šajā albuma tūrē es vēlos būt pavisam cita. Esmu pateicīga pieredzei, ko man sniegusi tā Samanta ar sarkanajiem matiem, bet es eju tālāk, jo tā man likusi augt. Esmu pieaugusi, nobriedusi sieviete un esmu daudz ko mācījusies - mācījusies arī no smagām un sāpīgām pieredzēm, kas manī atstājušas ļoti dziļas un sāpīgas rētas. Taču es esmu spējusi iet tālāk un vēlos iedvesmot un motivēt arī citus. Dalīšos gan Indijas, gan attiecību pieredzē, dalīšos arī ar Eirovīzijas pārdzīvojumiem, kritumiem, sevis kritizēšanu un perfekcionismu, kā tas mani ietekmējis, ko man mācījis, kādas atziņas esmu guvusi, lai varētu saņemties iet uz priekšu. Tik atklāta es neesmu bijusi vēl nekad,” ieintriģē Samanta, piebilstot, ka biļetes uz koncertiem būs ļoti ierobežotā daudzumā.

Koncertu datumi:

  • 21.10. - Jaunmoku pils, Tukums
  • 27.10. - The Art Ranch “Dukuri”, Cēsis
  • 28.10. - Cesvaines pils, Cesvaine
  • 03.11. - Kultūras nams “Wiktorija”, Liepāja
  • 09.12. - Koncertzāle “Kļaviņš Piano”, Kuldīga
  • 26.12. - Amoralle “Level Up”, Rīga

Svarīgākais