Andrejostas kvartālā uzstāsies slavenais amerikāņu reperis Lil Pump

© Publicitātes foto

Rīgas Andrejostas kvartālā 8. jūlijā uz skatuves kāps amerikāņu repa superzvaigzne – reperis Lil Pump. Šī ir pirmā mūziķa viesošanās Baltijas valstīs, kas notiek Eiropas tūres ietvaros.

Lil Pump šobrīd ir viens no populārākajiem hiphopa pārstāvjiem - slavu un atpazīstamību viņam atnesa hits “Gucci Gang”. Taču kopumā mūziķa singli dažādās tiešsaistes platformās ir klausīti vairāk nekā 4,3 (!) miljardus reižu. Koncertā Rīgā Lil Pump izpildīs gan labi zināmos skaņdarbus, gan arī savus jaunākos hitus. Jāpiebilst, ka amerikāņu reperi iesildīs pašmāju repa zvaigznes rolands če, Prusax, xantikvariāts un Steps.

“Daudziem Lil Pump ir kļuvis par iedvesmas avotu un pierādījumu tam, ka arī jaunieši ar uzvedības un mācību grūtībām - Lil Pump atzinis, ka viņam ir disleksija - var sasniegt ievērojamus panākumus. Bērnībā viņam nav bijis intereses par mūziku, taču tas mainījās pēc izslēgšanas no skolas Maiami 9. klasē par kautiņu ar skolēnu. Lil Pump radītie skaņdarbi “Broke My Wrist”, “D Rose” un “Elementary” ātri vien guva atzinību tiešsaistes straumēšanas vietnēs. Arī paša mūziķa spilgtā, asā, protestējošā personība piesaistīja milzu sociālo mediju un jauniešu uzmanību - Lil Pump kļuva par šī laika jauniešu repa kultūras ikonu,” tik gleznainu stāstu mums zīmē koncerta rīkotāji.

Dāvis Čīma, Andrejostas kvartāla attīstītājs: “Mēs, Andrejostas kvartāla komanda, vienmēr esam tiekušies uz to, lai radītu arvien kvalitatīvākus un interesantākus pasākumus, ko novērtētu gan mūsu pastāvīgie apmeklētāji, gan arī daudz plašāks cilvēku loks. Lil Pump ir spēcīga mūsdienu repa skatuves personība. Šis koncerts viennozīmīgi būs interesants gan hiphopa un repa mūzikas kvēlākajiem faniem, gan tiem, kuri vienkārši vēlas gūt spilgtus iespaidus un redzēt pasaules līmeņa zvaigzni, kas koncertē lielākajās metropolēs un šovasar arī pie mums - Rīgā. Gan Latvijas, gan Baltijas mērogā šis ir viens no spilgtākajiem šīs vasaras koncertiem. Andrejostas kvartāls arī turpmāk gādās pārsteigumus un plānojam vest uz Latviju starptautiska mēroga mūziķus ar plašu atpazīstamību, kuri būtu interesanti gan mums pašiem, gan ārzemju viesiem.”

Svarīgākais