Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Izklaide

RECENZIJA: Jonas Brothers “The Album”

© Publicitātes foto

Pēc četru gadu pauzes amerikāņu popgrupa “Jonas Brothers” laidusi klajā savu pēc skaita sesto studijas albumu, kura nosaukuma izgudrošanā nav īpaši piepūlējusies – tas nosaukts vienkārši par “The Album”. Šis garadarbs tapis sadarbībā ar atzīto producentu Džonatanu Bellionu.

“Jonas Brothers” izveidojās 2005. gadā, tolaik pārsteidzot ar jauneklīgo skanējumu un emocijām bagātiem, romantiskiem dziesmu tekstiem. Rezultāts - pārdoti vairāk nekā 17 miljoni albumu.

Grupas dalībnieki tiešām ir brāļi - Niks Džonass, Džo Džonass un Kevins Džonass. Lai arī 2013. gadā “Jonas Brothers” paziņoja par darbības pārtraukšanu, mūziķi atkal ir uz strīpas, piedāvājot jau otro atgriešanās albumu - pirms tam 2019. gadā tika izdots “Happiness Begins” kurš iekaroja ASV “Billboard 200” pirmo aili (Apvienotajā Karalistē tas bija otrais). Arī “The Album” klājās diezgan līdzīgi - gan štatos, gan Britu salās tas bija ticis līdz trešajai vietai (tiesa, nākamajā nedēļā nebija atrodams pat Top 100).

“The Album” klausītājus iepazīstina ar grupas dalībnieku dažādajiem pieredzes stāstiem un dzīves izaicinājumiem. “Albumā atradīsiet visu, sākot no lipīgiem piedziedājumiem un enerģiskām deju notīm, līdz piesātinātam sintezatoru skanējumam, kas atgriezīs klausītāju 80. gadu labākajās noskaņās. Iedvesmojoties no tādām pasaulē atzītām grupām kā “Bee Gees” un “The Doobie Brothers”, “Jonas Brothers” ir atdzīvinājuši šķietami klasisku skanējumu mūsdienīgā perspektīvā,” - tas ir izdevēju paustais.

PAR. Apskatnieks “Jonas Brothers” albumam pievērsās tikai un vienīgi nostaļģisku atmiņu mākts, proti, atceroties grupas superīgo hitu “Sucker” (2013). Saprotams, ka neko tādu brāļi vairs nav spējīgi piedāvāt, taču “Bee Gees” (un arī pašu “Jonas Brothers”) faniem albums radīs labas emocijas. No tajā iekļautā skaņu materiāla kā labākās dziesmas kronējamas “Waffle House” un “Wings”.

PRET. Kā mēdz šādos gadījumos teikt - labāk ziedojiet savu naudu un/vai laiku kaut kam citam…