Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide

Svetlana Loboda Rīgā atrādīs savu jauno programmu

© Publicitātes foto

Uz Andrejsalas brīvdabas koncertestrādes “Wondersala” 10. jūnijā savu jaunāko programmu atrādīs visā pasaulē pazīstamā ukraiņu popzvaigzne Svetlana Loboda, kura šobrīd par savu mītnes vietu ir izvēlējusies Latviju. Šis koncerts izskanēs labdarības tūres ietvaros.

Jau pērn Svetlana Loboda koncertā “Wondersala” parādīja un pierādīja, kāpēc viņa ir pasaules klases māksliniece, un jādomā, ka šogad nebūs ne par matu sliktāk.

Turklāt ukrainiete koncertā izpildīs ne tikai savus jau pazīstamos hitus, bet arī dziesmas no jaunā albuma “Made In U”. Tajā iekļautās dziesmas tikušas Top 50 vairāk nekā 30 valstīs, bet dzimtajā Ukrainā dominē jau ilgāku laiku.

Rīgas koncerts dziedātājai būs īpašs, jo Latvija viņai jau kļuvusi par otrajām mājām. “Dārgā Rīga,” pie saviem klausītājiem vēršas Svetlana Loboda. “Esmu jums visiem pateicīga par tik lielu mīlestību, kādu jūs izrādāt manam albumam “Made In U”. Mums ar jums nudien ir, par ko kopā uzdziedāt! Esmu neaizmirstama vakara priekšnojautās un ļoti gaidu jūs koncertā!”

Svetlanas Lobodas pasaules tūre iesākās 17. aprīlī ar pilnībā izpārdotu koncertu Prāgā, un turpinājās sešās Vācijas pilsētās, kā arī Austrijas, Apvienoto Arābu Emirātu, Azerbaidžānas un Gruzijas galvaspilsētās. Pēc Latvijas ukraiņu dziedātājas plāno uzstāties arī Spānijā, Portugālē un Moldovā.

Jāpiebilst, ka no katra sava pasaules tūres koncerta Loboda daļu ienākumu novirza dzimtās Irpiņas atjaunošanai, savukārt straumēšanas servisos gūtie ienākumi no jaunā albuma tiek atvēlēti kādas medmāsas mājas un iedzīves atjaunošanai Kijevā - viņa to visu zaudējusi ieilgušā kara rezultātā.