Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Izklaide

Nebijis gadījums Latvijas koncertdzīvē – 50 Cent “Arēnā Rīga” izsludina papildkoncertu

© Publicitātes foto

Pēc rekordātrumā izpārdotā repera 50 Cent koncerta ir panākta vienošanās par papildkoncerta rīkošanu Rīgā - 10. oktobrī, “Arēnā Rīga”. Biļetes “Biļešu Serviss” tīklā būs pieejamas no 25. maija plkst. 10.

Biļetes uz 9. oktobrī “Arēnā Rīga” ieplānoto leģendārā amerikāņu hiphopa pārstāvja 50 Centa koncertu tika izpirktas gaismas ātrumā, un daudzi viņu redzēt un dzirdēt tīkotāji palika, kā mēdz šādos gadījumos teikt, gribot, līdz ar to viņiem ziņa par papildkoncertta rīkošanu turpat arēnā, tikai dienu vēlāk, būs nedēļas patīkamākā vēsts.

“Šis ekskluzīvais koncerts ne vien ļaus visiem repa klasikas cienītājiem piedzīvot 50 Cent “dzīvo” uzstāšanos, bet arī apliecina mākslinieka cieņu pret sev uzticīgo fanu bāzi. Koncerta īpašais viesis arī 10. oktobra koncertā būs Busta Rhymes,” informē koncertaģentūra FBI. “Šī ir vienīgā 50 Cent viesošanās Baltijā koncertturnejas ietvaros, tādēļ sagaidām milzu interesi no Lietuvas un Igaunijas faniem, kuri nepaguva iegādāties biļetes uz pirmo koncertu.”

Jāpiebilst, ka šāda A klases ārzemju mākslinieka aizkavēšanās Rīgā uz vēl vienu dienu, lai sniegtu papildkoncertu, ir nebijis gadījums Latvijas koncertdzīvē - ja atmiņa neviļ, tad līdz šim tam nav bijis precedentu. Tiesa, 2016. gada februārī papildkoncertu “Arēnā Rīga” varēja atļauties sarīkot arī pašmāju spīdeklis Dons, taču tas tomēr ir cits stāsts.