Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Izklaide

Liepājnieki Rīgā ieskandinās savu “Summer Sound” festivālu

© Publicitātes foto

Pie izklaides un futbola halles "Playoff Arena" festivāla “Summer Sound” organizatori šo sestdien, 27. maijā, aicina uz pirmo ieskaņas pasākumu, kur, vienlaikus ar mūziķu koncertiem, arēnas iekštelpās norisināsies Labdarības futbola zibens turnīrs.

Pie arēnas visas dienas garumā koncertēs dažādi mūziķi, “Summer Sound” draugi - rolands če, Ozols, “Dzelzs Vilks”, Lapsene, “Pirmais Kurss”, Zeļģis, “Gapoljeri”, “Nikotīņi”, “Indygo”, DJ Magnuss Eriņš un citi.

Savukārt “Pienvedēja Piedzīvojumi” plānojuši ne tikai sniegt ierasti enerģisku koncertu, bet arīdzan pirmo reizi demonstrēt savu muzikālo darbību atspoguļojošu dokumentālo filmu.

“Reaģējot uz Ukrainā notiekošo karadarbību un tās radītajām sekām, arī “Summer Sound” komanda gan domās, gan darbos ir kopā ar Ukrainu. Jau aizvadītā festivāla ietvaros gan sadarbojāmies ar Ukrainas atbalsta biedrību “Tavi Draugi”, gan organizējām depozīta tukšās taras līdzekļu ziedošanu Latvijas pilsoniskās sabiedrības organizācijām, kurām bijusi milzīga slodze un izdevumi palīdzības organizēšanai. Šogad pievienojamies starptautiskai kustībai “Music Saves Ukraine”, kuras ietvaros festivālu un citu mūzikas pasākumu organizētājiem un apmeklētājiem visā Eiropā ir iespēja sniegt savu atbalstu Ukrainai šajā grūtajā brīdī. Mēs ticam drīzai Ukrainas uzvarai un ātrai atjaunošanai,” tā “Summer Sound” festivāla organizators Uldis Pabērzis.

“Music Saves UA” ir bezpeļņas organizācija, kura radās Ukrainas Mūzikas Pasākumu asociācijas iniciatīvas rezultātā. Organizācijas primārais mērķis ir ar mūzikas un kultūras palīdzību rast iespēju un līdzekļus tūlītējas humanitārās palīdzības nodrošināšanai Ukrainas iedzīvotājiem, kā arī informēt pasaules sabiedrību par karu Ukrainā. Ienākumi no “Summer Sound” ieskaņas pasākuma biļetēm pilnā apmērā tiks novirzīti “Music Saves UA”.