“Līviem” liela piekrišana, nākas izsludināt papildkoncertus

© Publicitātes foto

Pēc pilnībā izpārdotajiem koncertiem “Dzintara mēness” VEF Kultūras pilī un saņemtās publikas atsaucības grupa “Līvi” nolēmusi izsludināt savas tūres papildinājumu - tas sāksies jau 10. maijā ar koncertu Ogres Kultūras centrā.

Pēc koncerta Ogrē maijā vēl plānoti koncerti Kultūras centrā “Siguldas Devons” (12. maijā) un Kultūras centrā “Ulbrokas pērle” (16. maijā), bet uz rudens pusi “Līvu” grafikā parādījušies arī pasākumi Rojā, Slampē un Līvānos. “Šajos koncertos gan jaunas dziesmas, gan skaņdarbi no mūsu zelta fonda - “Dzimtā valoda”, “Dzelsgriezējs”, “Dieva dēls”, “Piedod man” u.c., gan arī pēdējos gados tapušās kompozīcijas,” informē grupas līderis Ainars Virga.

“”Līvi vienmēr dzīvi!” - tā būs patiesība tik ilgu laiku, kamēr skanēs viņu dziesmas un kamēr “nezāles neiznīkst”. Kā jau īstos dziesmu svētkos, dalībniekiem un koncerta apmeklētājiem nepieciešama laba atpūta un kopā būšanas prieks, tāpēc apsolām īstenu roka vakaru!” sola “Līvi”.

Izklaide

Pašmāju blūza karalis Jānis “Bux” Bukovskis īpašā koncertā godinās pasaules blūza karaļus BB King, Freddie King un Albert King – šāds varētu būt 9. oktobrī VEF Kultūras pilī plānotā koncerta “Tribute To Blues Kings” pieteikums.