“Jumprava” ar savu labāko dziesmu koncertiem izbrauc ārpus Rīgas

© Publicitātes foto

Leģendārā grupa “Jumprava”, kas pēdējos gados koncertē ļoti reti, aicina uz īpašiem koncertiem, kuri šovasar notiks Limbažos, Jelgavā, Rojā un Saulkrastos.

Katra “Jumpravas” uzstāšanās ir gandrīz vai ekskluzīva - gan ikvienam grupas dalībniekam, gan faniem un viņu mūzikas cienītājiem. “Vairs nav tie gadi, lai skrietu pa pasauli, tāpēc gribas, lai katra uzstāšanās ir īpaša. Uz skatuves būsim pilnā sastāvā - Aigars Grāvers, Aigars Grauba, Aigars Krēsla un Ainars Ašmanis, lai visi kopā uzrīkotu kārtīgu ballīti. Ņemiet līdzi draugus un tiekamies koncertos!” aicina mūziķi.

Koncertos izskanēs grupas populārākās dziesmas “Ziemeļmeita”, “Peldētājs”, “Ēna”, “Vēlreiz”, “Pa vējam”, “Lēna upe”, “Nedaudz par viņu” u.c., tāpat arī sen piemirstas dziesmas jaunā skanējumā, kā arī pavisam jauni skaņdarbi. Plānots, ka “jumpravieši” jau 13. maijā uzstāsies Limbažu kultūras namā, bet pārējie trīs pasākumi notiks 15. jūlijā Jelgavā, Brīvdabas koncertzālē “Mītava”, 22. jūlijā Rojas brīvdabas estrādē un 19. augustā Saulkrastu estrādē.

Izklaide

Pašmāju blūza karalis Jānis “Bux” Bukovskis īpašā koncertā godinās pasaules blūza karaļus BB King, Freddie King un Albert King – šāds varētu būt 9. oktobrī VEF Kultūras pilī plānotā koncerta “Tribute To Blues Kings” pieteikums.

Svarīgākais