Rīgā uzstāsies populāra ukraiņu grupa “5'nizza”

© Publicitātes foto

3. maijā uz “Palladium” koncertzāles skatuves ar lielkoncertu uzstāsies populāra ukraiņu grupa “5'nizza”, informē portāls balticevents.info.

"5'nizza” — ukraiņu regeja-hiphop-fank kolektīvs, kurš ir sastādīts no diviem talantīgiem māksliniekiem, Sergeja Babkina un Andreja “SunSay” Zaporožeca. Katram no mūziķiem jau sen ir savi veiksmīgi solo projekti.

Radio ēteros grupas mūzika paradījās vēl 2000. gadu sakumā ar tādam dziesmām, kā “Ja soldat” («Я солдат»), “Jamaika” («Ямайка») un daudziem citiem darbiem. Jau tad mākslinieki bija pilnas koncertzāles.

Savas daiļrades laikā viņi paspējuši izlaist trīs veiksmīgus albūmus. Šodien vairāk nekā pēc 23 gadiem grupas dziesmām paradījās pavisam cita nozīme un zemteksts.

Harkova duets Rīgā uzstāsies pasaules koncerttūres ietvaros ar programmu “The Best”, kur izpildīs savus labākos “5'nizza” grupas skaņdarbus. Biļetes uz lielkoncertu ir pieejamas Ticketshop.lv kasē.

Izklaide

Pašmāju blūza karalis Jānis “Bux” Bukovskis īpašā koncertā godinās pasaules blūza karaļus BB King, Freddie King un Albert King – šāds varētu būt 9. oktobrī VEF Kultūras pilī plānotā koncerta “Tribute To Blues Kings” pieteikums.

Svarīgākais