Svētdiena, 28.aprīlis

redeem Gundega, Terēze

arrow_right_alt Izklaide

Slavenību žurnāliste Laura Saulīte atklāj, kā jūtas, sagaidot savu 35. dzimšanas dienu

© pexels.com

Tas, ka dzimšanas dienās prāts un sirds pulsē apcerīgās sajūtās, nav tikai fakts. Tam piekrīt "Youtube" raidījuma "Generation Famous" autore Laura Saulīte, daloties savās dzimšanas dienas atziņās.

Laura Saulīte ilgus gadus strādāja žurnālā "Cosmopolitan". Sākumā par žurnālisti, toties pēc tam jau nonāca redaktores krēslā, taču īsi pirms pandēmijas viņas dzīve apgriezās kājām gaisā. Nonākot bezdarbnieces statusā, Saulītei bija jāsaprot, kas būs tālākais darbības virziens viņas profesionālajā dzīvē. Līdz nonāca pie sava autorraidījuma kanālā "youtube.com". Šobrīd viņas pūra lādē ir ierakstīti 150 raidījumi, bet pašam kanālam seko 10 tūkstoši.

"Dzimšanas dienas tuvošanās vienmēr liek aizdomāties, cik ķeksīšus ir izdevies ievilkt tradicionālajos (lasīt sabiedrības uzpiestajos) lodziņos. Un vai pie sienas piekārtā vēlmju karte beidzot sāk ieņemt reālas aprises - '20-25' satiec savu "īsto", '25-30' iegādājies/ uzbūvē mājokli, '30-35' izveido ģimeni, protams, paralēli neaizmirstot mērķtiecīgi virzīties pa karjeras kāpnēm, lai sasniedzot lodziņu '35-40' skolas salidojumā varētu lielīties ar savu CEO vai Founder "titulu''. Taču, manuprāt, arī Holivuda mums šogad pierādīja, ka nav tāda 'age box', pēc kura iztecētu sapņu un mērķu derīguma termiņš."