Mācītājs Korālis jauno pāri laulās uz slēpošanas kalna

© Publicitātes foto

Piektdien pirmo reizi Latvijā kāds pāris iecerējis laulību liturģiju, kas notiks uz slēpošanas kalna. To portālam nra.lv apliecināja par privātprakses mācītāju sevi dēvējošais Valters Korālis, kurš aicināts vadīt šo liturģiju.

V. Korālis, kurš savulaik bija mācītājs Valmieras Sv.Sīmaņa draudzē, portālam nra.lv klāstīja, ka abiem jauniešiem patīk slēpot, tādēļ viņi nolēmuši laulāties uz slēpošanas kalna.” Abi ir kustīgi, forši cilvēki. Arī es pats un mana ģimene labprāt nodarbojas ar slēpošanu. Bieži dodamies te pat, uz Baiļiem. Tādēļ šī nodarbe man ir labi pazīstama,” klāstīja mācītājs. Viņš gan neatklāj, uz kura tieši kalna notiks laulību liturģijas, vien atzīstot, ka tas būs kāds kalns Vidzemē.

Plānots, ka sākotnēji jaunais pāris sareģistrēsies dzimtsarakstu nodaļā, taču pēc tam notikšot ceremonijas kalna galā. Tāpat iecerēts, ka jaunieši mācītāja priekšā stāsies tērpušies nevis sporta apģērbā, bet tomēr svinīgās, kāzām piemērotās drānās.

V. Korālis arī neslēpa, ka pērn viņš palīdzējis „iestūrēt laulību ostā” 22 pāriem. Turklāt, visvairāk viņam pašam patīkot ceremonijas pie jūras. Tāpat mācītājs neslēpa, ka viņa vadībā jaunlaulātie ir realizējuši arī dažus citus „rekordus”. Tieši viņš pirmo reizi Latvijā salaulājis pāri Gaiziņkalnā, kā arī gaisa balonā virs Cēsīm un upē uz kuģīša, kas devies braucienā no Rīgas uz Jūrmalu.

Izklaide

Augustā Daugavas stadionā izskanēja līdz šim vērienīgākais un emocionālākais mūziķa Dona koncerts “Laiks”. Šo svētdien, 29. septembrī pulksten 20.25, TV3 skatītājiem būs iespēja vērot koncerta ierakstu.

Svarīgākais