Rīgā uzstāsies vācu tehno mūziķis Einmusik

© Publicitātes foto

Šo piektdien, 7. aprīlī, “Combar” bārā uzstāsies vācu tehno mūziķis Einmusik. Pasākums norisināsies mākslinieka Eiropas koncerttūres ietvaros.

Semjuels Kindermans jeb Einmusik uz skatuves ir jau vairāk nekā 20 gadus, tāpēc viņa vārds tehnomūzikā vismaz Vācijā nudien nav svešs. Savu karjeru sācis, iedvesmojoties no tādām grupām kā “Depeche Mode” un “Kraftwerk” (to daiļrades ietekme viņa mūzikā jūtama joprojām), taču laika gaitā iekopis pats savu stilu. Einmusik diskogrāfijā ierakstāmi 12 studijas albumi, viņš sadarbojies ar tādiem Eiropā pazīstamiem skaņu ierakstu leibliem kā “Noir Music”, “Diynamic”, “Sincopat”, “Mixmag Germany”, “Italic”, “Modus Operandi”, “Katermukke”, “Voltage Musique” un “Kittball”.

Pateicoties savu skaņdarbu “Serenade”, “Dune Suave” un “Nightmares” popularitātei, mūziķis uzstājies arī populāros festivālos “Coachella” un “Tomorrowland”, kur guvis itin labu atpazīstamību. Piemēram, viņa kopdarbs ar Jonasu Zāllbahu (Jonas Saalbach) norvēģu festivālā “Cercle” savācis pat vairāk nekā 13 miljonu skatījumu interneta vietnē “YouTube”.

Izklaide

Pašmāju blūza karalis Jānis “Bux” Bukovskis īpašā koncertā godinās pasaules blūza karaļus BB King, Freddie King un Albert King – šāds varētu būt 9. oktobrī VEF Kultūras pilī plānotā koncerta “Tribute To Blues Kings” pieteikums.

Svarīgākais