“Forum Cinemas” rīkos supergrupas “Metallica” jaunā albuma noklausīšanos

© publicitātes foto

Kinoteātris “Forum Cinemas” ekskluzīvā seansā 13. aprīlī atskaņos grupas “Metallica” jauno albumu “72 Seasons” muzikālā filmā “Metallica: 72 Seasons – Global Premiere” – tas notiks dienu pirms tā nākšanas klajā.

Amerikāņu grupas “Metallica” cienītāji varēs piedzīvot “72 Seasons” pirmatskaņojumu “Dolby ATMOS” skaņas formātā, kas nodrošina augstas kvalitātes īpaši telpisku skaņu, skatoties filmu uz lielā ekrāna “Forum Cinemas” Baltijā lielākajā kinozālē “ISENSE”. Filmā būs ekskluzīvas intervijas ar “Metallica” mūziķiem, kurās tiks atklātas albuma tapšanas aizkulises un stāsti par katru tajā iekļauto dziesmu, kā arī videoklipiem. Jāpiebilst, ka biļešu pircēji iepriekšpārdošanā varēs iegādāties arī suvenīru - grupas pastkarti ar “Metallica: 72 Seasons - Global Premiere” tematiku. Seansa laikā ir ieplānoti īpaši konkursi apmeklētājiem, kuros būs iespēja laimēt “Metallica” atribūtiku.

“72 Seasons” ir ilgi gaidītais “Metallica” pēc skaita 12. studijas albums. Pērn novembra beigās tika izdots tā pirmais singls “Lux Æterna”, kas tika dēvēts par “vētrainu, satriecošu” (“Billboard”), “graujošu” (“Rolling Stone”) un “mežonīgu” (“USA Today”). Taču diez vai par to nepieciešamas īpašas atsauksmes no prestižākajiem mūzikas izdevumiem, jo šo dziesmu katrs smagās mūzikas cienītājs jau būs dzirdējis un novērtējis pats. Kas attiecas uz jauno albumu, tad šīs 12 dziesmu apkopojums ir pirmais tāda apjoma grupas veikums kopš 2016. gada studijas albuma “Hardwired... To Self-Destruct”. Kinoteātris “Forum Cinemas” piedāvā iespēju iepazīties ar jaunajiem skaņdarbiem pirms to oficiālās laišanas klajā 14. aprīlī.

Izklaide

Pašmāju blūza karalis Jānis “Bux” Bukovskis īpašā koncertā godinās pasaules blūza karaļus BB King, Freddie King un Albert King – šāds varētu būt 9. oktobrī VEF Kultūras pilī plānotā koncerta “Tribute To Blues Kings” pieteikums.

Svarīgākais