Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Izklaide

Ar koncertu Rīgā atgriežas šeit vienmēr gaidītie kanādieši “Three Days Grace”

© Publicitātes foto

Ar koncertu 13. jūnijā koncertzālē “Palladium” Latvijā atgriežas tik ļoti gaidītā kanādiešu rokgrupa “Three Days Grace” - abi iepriekšējie Rīgas koncerti tika pilnībā izpārdoti. Tā kā “Palladium” zāles apjoms ir diezgan ierobežots, ir vērts pasteigties ar biļešu iegādi - publiskajā pārdošanā tās būs no piektdienas, 31. marta.

Pie mums kanādiešu rokeri “Three Days Grace” viesosies savas “Revolutions Live Tour” turnejas ietvaros, kas pakārtota jaunākā albuma “Explosions” klajā laišanai.

Tas nozīmē, ka koncertā tiks izpildītas gan tādas laika pārbaudi jau izturējušas kompozīcijas kā “I Hate Everything About You”, “Never Too Late”, “Animal I Have Become”, “Pain”, “Just Like You”, “Home”, “Painkiller”, “Riot”, “The Mountain”, gan jaunākā apkopojuma spilgtākie hiti “So Called Life”, “Lifetime” u.c.

“Three Days Grace” pēc skaita septītais studijas albums nāca klajā 2022. gada maijā. Tā pirmais singls “So Called Life” vienā mirklī uztraucās “Billboard Mainstream Rock” topa galvgalī, kur atradās četras nedēļas pēc kārtas. Tā arī bijusi visvairāk atskaņotā 2022. gada rokdziesma. Jautāts par albuma “Explosions” vēstījumu, grupas dalībnieks Nīls Sandersons skaidro: “Mēs piedzimstam sprādzienu pasaulē, un tie vienmēr ir kaut kur līdzās. Mēs mēdzam noslēgt dusmas sevī un rīkojamies tā, it kā to nebūtu. Dažreiz vienkārši vēlies izpausties un būt radošs. Tu centies būt tāds, kāds esi, bet pasaule to neļauj. Un ko tu tad dari - eksplodē? Tas ne vienmēr ir pareizais risinājums. Varbūt tev tomēr izdodas kaut kā nogludināt asumus? Mēs visi zināmā mērā to darām, jo otrs risinājums ir uzsprāgt. Ne visi sprādzieni ir slikti; daži ir skaisti. Ja esi tēvs, tavs bērns dodas pasaulē un kļūst par personību. Manā skatījumā tas arī ir sprādziens.”