Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Izklaide

Sipeniece atkal šovā saimniekam meklēs sievu

© Publicitātes foto

Kanāls TV3 izsludinājis pieteikšanos skatītāju iecienītā iepazīšanās šova “Saimnieks meklē sievu” jaunākajai sezonai. “Sirdī brīvie saimnieki un saimnieces, kuri gatavi vasaras piedzīvojumam, ko atcerēties uz mūžu” (tā tiek pieteikts šis šovs) aicināti pieteikties līdz 16. aprīlim speciāli šim šovam veltītajā TV3 vietnē.

“Paruna vēsta, ka pavasarī jāar tīrumi, jāsēj labība un jākaldina vasaras piedzīvojumi: tādēļ saimnieki un saimnieces - pucējiet sētu, jo Baiba Sipeniece-Gavare meklē tieši jūs!” aicina TV3. Jau rudenī šovs “Saimnieks meklē sievu” nonāks pie TV3 un Go3 skatītājiem, un jau šobrīd dalībai šovā tiek meklēti sirdī brīvi saimnieki un saimnieces vecumā no astoņpadsmit gadiem no visas Latvijas. “Nav svarīgi, vai saimniecība plešas vairāku hektāru platībā, vai tajā ir tikai dažas kartupeļu vagas - īstenu saimnieka garu nosaka nevis saimniecības plašums, bet gan darba tikums!

Līdz šim ne vien Latvijā, bet arī citviet pasaulē šova laikā ir radušās daudzas skaistas draudzības, uzplaukušas jaunas ģimenes un pat nākuši pasaulē bērni pāriem, kuri ir iepazinušies tieši šovā. “Tas apliecina, ka dalība šovā patiesi var mainīt dzīvi un atnes virkni pozitīvu emociju, tādēļ aicinām nekautrēties un pieteikties šovam un piedzīvot neaizmirstamu vasaru un, iespējams, atrast savu mūža mīlestību!” - tas atkal no TV3 aicinājuma apcirkņiem.