Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Izklaide

Top jauns pārvērtību raidījums Annas Rozītes un Lauras Valutas vadībā

© Publicitātes foto

No 28. marta otrdienu vakaros TV3 būs skatāms jauns pārvērtību raidījums “Restarts”.

Raidījumā “Restarts” varēs skatīt astoņus drosminiekus, kuri piekrituši kameru priekšā ļauties pārmaiņām attieksmē, fiziskajā labsajūtā un ārējā izskatā. To īstenot palīdzēs zinošu un kompetentu speciālistu komanda - dzīvesveida koučs Dana Gulbe, uztura speciāliste Anna Rozīte, stiliste Laura Valuta un trenere Zanda Zariņa-Rešetina.

“Šis projekts dod iespēju dalībniekiem un arī skatītājiem paskatīties uz savu ikdienu un ieradumiem no malas un ļaut pieredzējušiem speciālistiem palīdzēt ļauties pārmaiņām, kuras sirdī gribējies jau sen. Soli pa solim, strukturēti un ar atbalstu, ikviens dalībnieks iegūs noderīgu un praktisku programmu, kuru varēs turpināt arī ilgi pēc mūsu tikšanās. Ticu, ka arī skatītājs, apkopojot visus ieteikumus, varēs daudz pārliecinātāk un skaidrāk virzīties uz laimīgāku sevi,” uzsver stiliste Laura Valuta.

Pārvērtību dalībnieku vidū būs trīs bērnu mamma ar mazu zīdainīti mājās pēc smagas operācijas; jauna sieviete, kas vienatnē audzina mazu puisīti; darbu jūrā “pazaudējies” vīrietis; maiņu darbu strādājoša medmāsa ar pilnas slodzes ģimenes dzīvi; mamma, kuras dzīves ritmu regulē bērniņš ar īpašajām vajadzībām; divu bērnu tēvs, kuram “enerģijas baterija” ir gandrīz tukša, tādēļ viņš nolēmis ko vairāk uzzināt par veģetāro pasauli. Dalībnieki ir ļoti motivēti savā dzīvē kaut ko mainīt un ir gatavi uzņemt raidījuma ekspertu zināšanas, padomus un norādījumus.

“Darbs ar sevi ir grūtākais darbs pasaulē, tāpēc apbrīnoju mūsu projekta dalībniekus, kuri ir ceļā uz savu restartu, ir gatavi mainīties un ieviest jaunus ieradumus ikdienā, kas nav nemaz tik vienkārši. Man ir liels prieks būt daļai no komandas, kas var palīdzēt ceļā uz foršāku, enerģijas un dzīvesprieka pilnu dzīvi!” uzsver uztura speciāliste Anna Rozīte.

Raidījuma ekspertes atbalstīs dalībniekus, lai palīdzētu viņiem sasniegt viņu mērķus: dzīvesveida koučs Dana Gulbe palīdzēs atkal iemīlēt sevi un saprast, ko katrs no dalībniekiem patiesi vēlas, uztura speciāliste Anna Rozīte iemācīs uzlādēties no tā, ko mēs ēdam, stiliste Laura Valuta palīdzēs uzplaukt ārēji jaunā veidolā, bet trenere Zanda Rešetina atgriezīs ķermenī enerģiju.