Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Izklaide

Izdota Ivo Fomina dziesmu vārdu grāmata

© Publicitātes foto

Rokdziedātājam Ivo Fominam pēdējā laikā ir daudz jaunumu: jauna 60 dziesmu vārdu grāmata, jauns 20 labāko dziesmu izlase un jauna, vērienīga jubilejas koncertu sērija, kurā būs pieejami arī minētie izdevumi.

Grāmatas izdevēji “Izdevniecība MicRec”: “Līdz šim izdevām dziesmu nošu grāmatas - pavisam jau izdoti 22 izdevumi ar populārāko komponistu un grupu izpildītajām un radītajām dziesmām. Ik pa brīdim redzējām, ka dažos gadījumos cilvēkus vairāk interesēja dziesmu vārdi, jo melodijas ir prātā, bet pareizos vārdus reti kurš atceras. Tāpēc Ivo gadījumā nolēmām, ka izdosim dziesmu vārdu grāmatu, lai turnejas laikā klausītāji var pilnvērtīgi dziedāt līdzi Ivo hitiem. Varam pačukstēt, ka patiesībā grāmatā ir 67 dziesmas [nevis 60, kā tas pieteikts tās nosaukumā].”

Pa to laiku Ivo Fomins nopietni gatavojas koncerttūrei, kas šonedēļ iesākās ar diviem koncertiem Cēsīs. “Priecājos par dziesmu grāmatu, jo to dziesmu ir tik daudz, ka domāju, tā arī pašam šad tad noderēs, lai atcerētos pareizos vārdus. Prieks arī par izlases albumu, kurā bija grūti visu iekļaut. Tiekamies koncertos!” tā Ivo.