Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Izklaide

“Summer Sound” papildina programmu: būs pat Gustavo un “Skyforger”

© Lauris Viksne

Grandiozais pludmales festivāls “Summer Sound”, kas šogad Liepājā notiks jau vienpadsmito reizi, papildinājis programmu ar vairākiem pašmāju un starptautiski zināmiem mūziķu vārdiem, no kuriem daži ir tiešām pārsteidzoši.

Papildus jau iepriekš izziņotajiem “Summer Sound 2023” māksliniekiem par šīs vasaras lielākā piedzīvojuma atmosfēru rūpēsies “Grammy” balvas nominanti, Dj un producentu supertrio no Itālijas “Meduza”. Vēl ar lielu lepnumu organizatori piesaka skaļāko pēdējā laika atgriešanos pašmāju hiphopā Gustavo, Igaunijas leģendāro indīroka apvienību “Ewert And The Two Dragons” un pašmāju folkmetāla pagānus “Skyforger”.

Arī pārējais festivāla programmas papildinājums ir vērā ņemams: Būū, “Sudden Lights”, “Pienvedēja Piedzīvojumi”, “Dzelzs Vilks”, Prusax, Wiesulis, Fēlikss Ķiģelis, Lapsene, “Čipsis un Dullais”, “Indygo”, Finķis & “Pragaii”, “Gapoljeri”, kopā ar Reini Jauno uzstāsies itāļu ģitārists Daniele Mammarella, “Shishi” no Lietuvas, alternatīvais indī poproka māsu duets no Bulgārijas “IVA”, zviedru grupas “Girl Scout” un “The Boo Boo Bama Orchestra” un daudzi, daudzi citi.

Jau iepriekš tika ziņots, ka šī gada festivālā piedalīsies vācu elektroniskās mūzikas producents un Dj Alle Farben, Igaunijas aktuālākais mūziķis un producents Noep, mūsu pašu ballīšu zvaigznes “Labvēlīgais tips”, repa supergrupa “Singapūras Satīns”, Ozols, rolands če u.c.

“Summer Sound” Liepājā norisināsies augusta pirmajā nedēļas nogalē - 4. un 5. augustā.