Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide

“Saldus Saule” izziņo pirmos māksliniekus: “Pērkons”, “Līvi”, “Linga” un citi

© Publicitātes foto

Saldū, Kalnsētas parkā, arī šovasar - 28. un 29. jūlijā - notiks festivāls “Saldus Saule”. Izziņoti pirmie mākslinieki un redzams, ka saldenieki uzsvaru liks uz jau pārbaudītām vērtībām.

Festivālā “Saldus Saule” šogad uzstāsies “Pērkons”, “Līvi”, Ivo Fomins, Fēlikss Ķiģelis, “Pienvedēja piedzīvojumi”, “Inokentijs Mārpls” un “Linga”, arī šī gada Eirovīzijas dalībnieki “Sudden Lights”, jaunā cerība Keitija Bārbale, “Aston Kais”, Lapsene (jeb Artis Dvarionas) un citi. Šī programma vēl tiks papildināta.

“No piektdienas vakara līdz svētdienas pusdienlaikam pļavā pie Cieceres upes būs pieejama festivāla telšu pilsētiņa, notiks atrakcijas, būs gan festivāla gadatirgus, gan bāri un ēdinātāji, bet visam pāri, kā vienmēr, festivālam “Saldus Saule” raksturīgā kopā būšanas, mūzikas, vasaras un dzīves svinēšanas sajūta!” vilina organizatori.

Jāatgādina, ka pirmais festivāls “Saldus Saule” notika jau tālajā 1987. gadā ar mērķi godināt talantīgā un leģendārā mūziķa Ērika Ķiģeļa piemiņu. Iepriekšējais, 2022. gadā pēc divu gadu pārtraukuma notikušais festivāls, pulcēja īpaši lielu apmeklētāju skaitu.