Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Izklaide

Festivālā "Summer Sound" uzstāsies "Grammy" balvas nominanti no Itālijas

© Lauris Vīksne

Festivālā "Summer Sound" uzstāsies "Grammy" balvas nominanti, dīdžeju un producentu trio no Itālijas "Meduza", informē pasākuma rīkotāju pārstāve Inese Saulāja.

Tāpat festivālā uzstāsies "Gustavo", Igaunijas indīroka apvienība "Ewert And The Two Dragons", folkmetāla izpildītāji "Skyforger", dziedātāja un dziesmu autore "Būū".

Festivālā uzstāsies arī grupa "Sudden Lights", "Pienvedēja piedzīvojumi", "Dzelzs vilks", "Prusax", "Wiesulis", "Mauku Sencis" un "Grandmasters Neons", "Gapoljeri", mūziķis Fēlikss Ķiģelis, "Lapsene", "Čipsis" un "Dullais", "Nikotīņi", "Indygo".

Festivālā uz skatuves kāps "Finķis & Pragaii", "Zari", kopā ar mūziķi Reini Jauno uzstāsies itāļu ģitārists "Daniele Mammarella", par ballīti līdz rītam rūpēsies Toms Grēviņš, kā arī vairākas apvienības no Lietuvas: "Leon Semov", "Planeta Polar", "Shishi", "Lucid Kidd", "Antikvariniai Kašpirovskio Dantys", alternatīvais indipoproka māsu duets no Bulgārijas "Iva", zviedru grupas "Girl Scout" un "The Boo Boo Bama Orchestra" un citi.

Jau iepriekš ziņots, ka šī gada festivālā piedalīsies Vācu elektroniskās mūzikas producents un "Dj Alle Farben", Igaunijas aktuālākais mūziķis un producents "Noëp, grupa "Labvēlīgais tips", grupa "Singapūras satīns", "Zeļģis", hiphopa mākslinieks "Ozols", "Rolands Če", kā arī grupa "Pirmais kurss".

"Summer Sound" Liepājā norisināsies augusta pirmajā nedēļas nogalē: 4.augustā un 5.augustā.